(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller
Finnlines Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Etsimme nyt joukkoomme sisäisestä laskennasta kiinnostunutta Assistant Controlleria konsernimme talousosastolle määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2019 loppuun asti. Pääkonttorimme on Vuosaaren satamassa Helsingissä.

Opintosi voivat olla vielä loppuvaiheessakin ja sinulla on 1-2 vuotta kokemusta ulkoisesta/sisäisestä laskennasta tai controller-tehtävistä. Ennen kaikkea olet kehityskykyinen ja asenteeltasi aktiivinen, jolla on kykyä tarttua asioihin. Työssä pääset kehittymään taloushallinnon osaajana sekä sekä saat erinomaisen ponnahduslaudan urallesi merkittävältä toimialalta.

Vastuualueeseen tulee kuulumaan:

  • sisäisten alusvuokrien kuukausittaista käsittelyä ja seurantaa
  • tiivistä osallistumista ennuste - ja budjetointiprosessiin
  • controllereiden avustamista rahtiliikenteen kustannuserien käsittelyssä ja raportoinnissa

Tehtäväkokonaisuus tarkentuu valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan.


Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisten työtehtävien parissa mukavassa ja asiantuntevassa tiimissä. Pääset tutustumaan kansainvälisen konsernin taloushallintoon Suomen johtavassa varustamossa. Tehtävä antaa sinulle hyvän mahdollisuuden kartuttaa osaamista sisäisen laskennan saralla. Finnlinesin toiminta osana Grimaldi-konsernia on pitkäjänteistä ja mahdollistaa vakaan taloudellisen aseman.


Odotamme sinulta:

Soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi odotamme sinulta 1-2 vuoden työkokemusta taloushallinnon tehtävistä. Kommunikoit myös sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti. Lisäksi odotamme sinulta tarkkuutta, paineensietokykyä, huolellisuutta sekä nopeutta. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja toimit sujuvasti eri yhteistyötahojen kanssa monikansallisessa ympäristössä.

Olet motivoitunut oppimaan uutta ja sinulla on joustava ja positiivinen asenne työhön. Olet valmis itsenäiseen työskentelyyn, suhtaudut työhösi innostuneesti sekä toimit mielelläsi myös aktiivisena tiimipelaajana. Olet määrätietoinen ja kehityshaluinen – haluat kehittää itseäsi sekä yrityksen prosesseja.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa hyvä ymmärrys sisäisen laskennan periaatteista, halu syventää liiketoiminnan ymmärrystä, vahva osaaminen erilaisista talouden järjestelmistä sekä erinomaiset Excel-taidot.


Innostuitko?

Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja sopivat hakijat kutsutaan haastatteluun mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Group Business Controller Sanna Simpanen-Mäenpää, puh. 050 565 4431, viikolla 33 13.-17.8.2018. Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee lähettää viimeistään 27.8.2017 oheisen linkin kautta. Mainitsethan hakemuksessasi milloin olet valmis aloittamaan.

Lisätietoja yrityksestämme löydät www-sivuiltamme. Seuraa meitä myös LinkedInissä ja Twitterissä.

Kotisivumme: http://www.finnlines.com/fi/yritys/finnlines-tyonantajana?fr=1
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/finnlines-plc 
Twitter: https://twitter.com/finnlines_group