(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Etsimme asiakkaallemme Assistant Controlleria määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävissäsi toimit controllerin sekä laskuttajan sijaisena. Hoidat erilaisia laskutuksen tehtäviä, teet ennusteita, raportointia ja osallistut tilanteen mukaan monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin omasta osaamisestasi riippuen. Tehtävässäsi pääset tutustumaan ison organisaation taloushallinnon osastoon ja pääset työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa.

Tehtävään vaaditaan soveltuva koulutus ja muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Lisäksi toivomme sinulta kykyä viestiä ja toimia sosiaalisissa tilanteissa sujuvasti niin suomen kuin englanninkin kielellä, tarkkuutta ja tunnollisuutta, toimintavalmiutta nopeasti muuttuvassa ympäristössä sekä rohkeutta toimia myös itsenäisesti.

Toivomme, että voisit aloittaa tehtävissäsi kesän loppupuolella. Työsuhde on aluksi puolen vuoden määräaikaisuus (mahdollisuus jatkoon). Työpisteesi sijaitsee joko Helsingissä tai Vantaalla.

Oletko sinä etsimämme osaaja? Oletko valmis tarttumaan tehtävään innokkaalla ja aktiivisella työotteella? Lähetä hakemuksesi järjestelmämme kautta ja liitä hakemukseen CV:si palkkatoiveineen viimeistään 30.7 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja: 
Erica Ollikainen, Henkilöstöassistentti

040 630 8101

erica.ollikainen@workpower.fi