(Poistunut julkaisusta)

ASSISTANT CONTROLLER
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Haemme Laurea-ammattikorkeakouluun

ASSISTANT CONTROLLERIA

vakituiseen työsuhteeseen Talouspalveluihin Tikkurilaan.

Työskentelet osana seitsemän hengen talouspalvelutiimiä ja tehtäviisi kuuluu huolehtia Laurean raportoinnista (sekä toistuvaisraportointi että ad-hoc -raportointi), keskittyen ensi sijassa talouden raportointiin. Assistant controller osallistuu myös aktiivisesti raportoinnin kehittämiseen sekä uusien raporttien toteuttamiseen yhdessä talousjohtajan ja suunnittelujohtajan kanssa.

Raportoinnissa hyödynnetään tietovarastoa, MS PowerBI:tä, MS Exceliä, järjestelmien omia raportointivälineitä sekä ohjelmistorobotiikkaa (RPA).

Valittavalta henkilöltä toivomme osaamista taloushallinnon tehtävistä ja/tai raportoinnista. Edellytämme sopivaa kaupallista koulutusta (merkonomi, tradenomi). Arvostamme itsenäistä ja vastuullista työskentelyotetta, palveluhenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän, iloisen työympäristön ja ajanmukaiset taloushallinnon työkalut.

Toimipisteemme sijaitsee Tikkurilassa, osoitteessa Ratatie 22, juna-aseman vieressä. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Työaika on 36,75 tuntia viikossa.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa talousjohtaja Petteri Mussalo, puh 040 019 3779.

Hakuaika päättyy 16.07.2018
Hakemukset pyydämme lähettämään: Laurea avoimet työpaikat