(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller
Volvo Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Haemme Vantaalle aikaansaavaa
 
ASSISTANT CONTROLLERIA

Tehtäväsi koostuvat erilaisista sisäisen laskennan tehtävistä, pääasiassa johdon raportoinnista Maahantuonti-organisaation osalta. Tuotat myös raportteja emoyhtiölle Ruotsiin sekä erilaisiin ad hoc –tarpeisiin. Olennainen osa työtäsi ovat myös budjetointi ja ennustaminen. Lisäksi osallistut työssäsi erilaisiin kehitystehtäviin ja vastaat automyyjien provisiolaskennasta. 

Työskentelet osana neljän hengen asiantuntevaa business controller –tiimiä, jossa kaveria autetaan ja yhteistyö ja kommunikaatio on sujuvaa ja helppoa. Raportoit talousjohtajalle. Sinulla on vapaat kädet työsi tekemiseen, kunhan sovitut tavoitteet ja aikataulut pitävät. Saat tuoda esiin omia kehitysideoitasi ja myös toteuttaa niitä. Teet tiivistä yhteistyötä Maahantuonti-liiketoiminnan kanssa.

Sinulla on taloushallinnon koulutus, esimerkiksi tradenomi, ja muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Olet työntekijänä järjestelmällinen ja tarkka ja pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi myös kiireessä. Käytössämme on paljon eri tietojärjestelmiä, mm. SAP, joten kyky omaksua nopeasti uusia järjestelmiä helpottaa työtäsi huomattavasti. Vahva Excel-osaaminen on tehtävässä välttämätön. Sinulla on hyvä englannin kielen taito, jota tarvitset työssäsi päivittäin.

Tehtävä on alkuun määräaikainen ja päättyy 31.8.2019.

Tule osaksi osaavaa ja mukavaa joukkoamme! Täytä hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 30.4.2018 osoitteessa www.volvotrucks.fi/tyopaikat. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Eija Henriksson, puh. 010 655 5838.