(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Etsimme asiakkaallemme Assistant Controlleria määräaikaiseen työsuhteeseen.

Assistant Controllerina toimit Business Controllereiden apuna, avustaen heitä erilaisissa sisäisen laskennan monipuolisissa työtehtävissä. Osallistut raporttien laadintaan ja tuotat taloudellista tietoa, selvityksiä ja analyysejä johdon päätösten tueksi. Tehtävässäsi pääset näkemään laajasti koko sisäisen laskennan kentän toimiessasi Business Controllereiden apuna.

Tehtävään vaaditaan soveltuva koulutus ja eduksi katsomme jos sinulla on hiukan aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävä tarjoaa kuitenkin loistavan mahdollisuuden uuden oppimiseen ja kehittymiseen alalla vasta uransa alussa oleville. Lisäksi toivomme sinulta kykyä viestiä ja toimia sosiaalisissa tilanteissa sujuvasti niin suomen kuin englanninkin kielellä, tarkkuutta ja tunnollisuutta, toimintavalmiutta nopeasti muuttuvassa ympäristössä sekä rohkeutta toimia myös itsenäisesti.

Oletko sinä etsimämme osaaja? Oletko valmis tarttumaan tehtävään innokkaalla ja aktiivisella työotteella? Lähetä hakemuksesi järjestelmämme kautta ja liitä hakemukseen CV:si palkkatoiveineen.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja aloitus on joustavasti sopimuksen mukaan. Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. Työsuhde on vuoden määräaikaisuus, jossa mahdollisuus jatkoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa WorkPower 360° tiimin Henkilöstökoordinaattori Jenni Kempas, jenni.kempas@workpower.fi