(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller WSOY:lle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019
Etsimme kokoaikaista Assistant Controlleria vakituiseen työsuhteeseen WSOY:lle Helsinkiin! Jos sinulta löytyy osaaminen kirjanpidosta sekä tarkka ja omatoiminen työote, niin lue lisää ja hae paikkaa pikaisesti! Aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Assistant Controlleria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan WSOY:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp02@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana tiivistä taloushallinnon tiimiä. Työtehtäviisi lukeutuu erilaisia taloushallinnon alan tehtäviä, kuten ostolaskujen käsittelyä, myyntilaskujen teko ja kuun vaihteen raportointia. Tulet toimimaan yhteyshenkilönä ulkoistetun tilitoimiston kanssa, joten osaamisesi kirjanpitoon liittyvistä asioista tulee olla hyvällä tasolla. Pääset myös ohjeistamaan muuta tiimiä kirjanpitoa koskevista mahdollisista kysymyksistä. Työssäsi tulet käyttämään Microsoft Dynamics NAV -kirjanpitojärjestelmää, Tabella-raportointijärjestelmää, QlikView-järjestelmää sekä muita yrityksen sisäisiä järjestelmiä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on soveltuva koulutus sekä hyvä osaaminen kirjanpidosta. Työtavoiltasi olet tarkka, omatoiminen ja joustava. Sinulta löytyy aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja vankkaa järjestelmätuntemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös erinomaisia Excel-taitoja. Etsimällämme henkilöllä on sujuva suomen sekä englannin (erityisesti kirjallinen) kielen taito.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutus
* Aiempaa taloushallinnon työkokemusta ja järjestelmätuntemusta
* Osaaminen kirjanpidosta
* Vahva Excel-osaaminen
* Tarkka, omatoiminen ja joustava työote
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan myös ruotsin kielen taito.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Maaliskuun 2019 aikana

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 11.2.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Werner Söderström Osakeyhtiö kustantaa monipuolisesti kotimaista ja suomennettua kauno- ja tietokirjallisuutta sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Vuonna 1878 perustettu WSOY tunnetaan monien suomalaisten klassikkokirjailijoiden kustantajana. WSOY työskentelee pitääkseen kirjat ja lukemisen merkityksellisenä osana suomalaisten elämää sekä vaaliakseen kirjallista perintöään. Yhtiöön kuuluvat kustantamot WSOY, Tammi, Johnny Kniga, Kosmos ja Readme.fi. ja se on osa kansainvälistä Bonnier-mediakonsernia, jolla on kirjankustannustoimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Iso-Britanniassa ja Puolassa.