(Poistunut julkaisusta)

Assistant controller Turku tai Helsinki
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2020

Haemme nyt Eezy Oyj:n omaan konsernitaloustiimiimme assistant controlleria vakituiseen työsuhteeseen ensisijaisena paikkana Turku tai mahdollisesti Helsinki.  Tässä tehtävässä toimit talousraportointijärjestelmä Clausion FPM järjestelmän ylläpitäjänä sekä kehität raportointijärjestelmää aktiivisesti. Osallistut myös konsernin kuukausiraportointiin, budjetoinnin ja ennusteiden laadintaan sekä tuotat erilaisia talouden ad hoc-raportteja. Pääset osaksi Eezyn Controller-tiimiä, jossa yhdessä kehitetään liiketoimintaa tukevaa laskentaa toinen toisiaan sparraten. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä muun talousorganisaation kanssa ja tehtävänkuvasi sekä vastuusi tulevat kasvamaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Olet vastavalmistunut ekonomi, tradenomi tai näiden opintojen loppusuoralla oleva, jolloin pystyt työskentelemään kokopäiväisesti opiskeluiden kärsimättä. Omaat jo jonkin verran työkokemusta sisäisestä tai ulkoisesta laskennasta ja sinulla on intoa kehittyä laskentatoimen ammattilaisena sekä tuoda oma vahva panoksesi järjestelmien ja prosessien kehittämiseen. Lisäksi olet lähes velho pyörittämään Exceliä ja olet valmis tarttumaan ennakkoluulottomasti erilaisiin tehtäviin. Lisäetua sinulle tuo aiempi työkokemus kirjanpidosta ja kiinnostus konsernilaskennasta tai kokemus konserniraportointijärjestelmästä (esim. Clausion FPM).

Tarjoamme vakituisen työsuhteen lisäksi nykyaikaiset työskentelyolosuhteet sekä kannustavan ja sparraavan tiimin tuen. Mikäli debetsarakkeesi täyttyi rukseista ilmoitustekstiämme lukiessasi lisää työhakuprofiilisi sivuillemme oheisesta linkistä 11.12.2020 mennessä ja muista liittää mukaan CV:si palkkatoiveineen. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa, joten kannattaa toimia nopeasti!  Mahdollisiin tiedusteluihin tehtävän suhteen vastaa talouspäällikkö Sari Lehto puh. 040 744 9492, parhaiten tavoitat pe 27.11. klo 11-12,  ti 1.12. klo 9-11 tai ma 7.12. klo 10-11.30 soittoaika tilalle.