(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller Trainee (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Haemme Elisan Talousyksikköön Helsinkiin innokasta ja motivoitunutta Assistant Controller -harjoittelijaa. Työsuhde tulee olemaan osa-aikainen ja määräaikainen 16.10.2020 saakka. Työsuhteen pitkä kesto johtuu siitä, että työn päävastuut käsittävät kuukausiraportointiin liittyviä tehtäviä, jotka toistuvat kerran kuukaudessa. Tämän takia haluamme antaa sinulle tarpeeksi aikaa päästä työsi ytimeen ja kasvaa niin itsenäiseksi asiantuntijaksi, että aidosti pystyt toimimaan Business Controllereiden tukena.

Toimit osana Elisan Talouspalvelut -tiimiä, ja tehtäviisi kuuluvat avustavat kirjanpitoon liittyvät tehtävät sekä Business Controllereiden avustaminen erilaisissa sisäisen laskennan tehtävissä. Raportoit tehtävässäsi talouspalveluiden päällikölle. Pääset tutustumaan Elisan liiketoimintaan Business Controllereiden kautta, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä. Samalla saat jatkuvaa tukea omalta tiimiltäsi, joka koostuu sekä muista harjoittelijoista että kokeneemmista sisäisen ja ulkoisen laskennan konkareista. Takaamme, että pääset kehittämään omaa osaamistasi ammattimaisessa mutta rennossa porukassa.

Olet etsimämme henkilö, jos olet KTM tai DI-opiskelija, jonka pääaineena on laskentatoimi tai tuotantotalous, ja olet selättänyt jo vähintään 150 opintopistettä opinnoistasi. Olet kiinnostunut erityisesti sisäisestä laskennasta sekä prosessien kehittämisestä, ja näet Business Controllerin tehtävän yhtenä varteenotettavana vaihtoehtona urallasi.

Sovit tehtävään erinomaisesti, jos olet kehityshakuinen ja päämäärätietoinen tiimipelaaja, joka käsittelee suurtakin määrää lukuja tarkasti ja analyyttisesti; myös paineen alaisena. Luonteeltasi olet sosiaalinen, oma-aloitteinen ja huolellinen. Työtapasi on joustava ja viihdyt nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Klassiset toimisto-ohjelmat, etenkin Microsoft Excel, ovat sinulle tuttuja työvälineitä ja kykenet tarvittaessa viestimään sujuvasti myös englannin kielellä.

Työtehtävä on osa-aikainen ja sisältää arviolta 80-100 tuntia kuukaudessa. Tunnit ajoittuvat suurimmaksi osaksi kuukauden kahden ensimmäisen viikon ajalle. Työsuhde alkaa mahdollisuuksiesi mukaan huhtikuun aikana ja tulee olemaan määräaikainen 16.10.2020 saakka.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja dynaamisen työympäristön mukavassa ja asiantuntevassa tiimissä. Roolissasi sinulla on mikä mainioin näköalapaikka Elisan toimintaan ja uusimpaan teknologiakehitykseen. Meillä on tutkitusti huikea työilmapiiri ja -kulttuuri, jossa työntekijästä välitetään aidosti. Joustavuuden, vastuun ja laajojen henkilöstöetujen lisäksi maksamme Assistant Controller -harjoittelijoille reilun 17 euron tuntipalkkaa. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta meillä Elisalla työskentelet joustavasti siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa. Lue 10 hyvää syytä olla elisalainen.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää alla olevan linkin kautta viimeistään 20.3.2019. Lisätietoja voit kysyä rekrytoivalta esimieheltä Pia Henrikssonilta puhelimitse 0505061599 5.3. klo 14-15 ja 8.3. klo 10-11. Muina aikoina viikolla 10 lisätietoja voi kysellä sähköpostitse pia.henriksson@elisa.fi. Viikolla 11 ja 12 Pia on lomalla, mutta lisätietoja voi kysyä osoitteesta rekrytointi@elisa.fi. Aloitamme haastattelut jo viikolla 13.

Valitulle henkilölle teetetään suppea turvallisuusselvitys sekä luottotietojen tarkistus.