(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller Trainee #FutureWerner
Siemens Osakeyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Assistant controller Trainee #FutureWerner 

Digital Industries -yksikön controllertiimin #FutureWerner ymmärtää taloushallinnon päälle ja varmistaa, että kaupalliset prosessit sujuvat mutkattomasti.

Minkälaisia työtehtäviä harjoitteluun kuuluu?

Assistant controller trainee #FutureWerner tukee business controllereita raportoinnissa, luotonhallinnassa ja erilaisissa analyyseissä. Työtehtäviisi kuuluu taloushallinnon eri osa-alueita esimerkiksi kiinteistötekniikan projekti- ja huoltotoiminnan parissa. Sisältäen työskentelyä käyttäen SAP-järjestelmää, raportointia, raportoinnin kehittämistä ja tietojen analysointia. Roolia muokataan osaamisesi sekä oppimishalukkuutesi mukaan.

Toimit työssäsi tiiviissä yhteistyössä taloushallinnon tiimisi, teknisten asiantuntijoidemme sekä projektiorganisaatiomme kanssa. Osaamisen ja kokemuksen kasvaessa pystyt ottamaan lisää vastuuta, haasteita ja kehittämään itsestäsi taloushallinnon huippuosaajan.

Mitä Assistant controller trainee Wernerilta edellytetään?

Werneriltä edellytetään kaupallista ymmärrystä. Hän on reipas, tarkka, avoin ja ulospäinsuuntautunut toisen tai kolmannen vuosikurssin korkeakouluopiskelija. Hänellä on excel-sovellus ja englannin kieli hallussa. Etuna lisäksi nykyaikaisten analysointisovellusten hallinta (esim. Tableau). Kokemus SAP-järjestelmästä on eduksi. 

Haemme Werneriä, joka voisi aloittaa 1.4. opintojen ohella tai viimeistään touko-kesäkuussa. Harjoittelu jatkuu 31.8. asti kesälomasijaisena, mutta toivomme, että Werneri olisi käytettävissä opintojen ohella myös kesän jälkeen. Harjoittelun kestosta on mahdollista neuvotella. Palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

 

Miten Werneriksi pääsee?

Lähetä hakemus 29. tammikuuta 2020 mennessä. 

Varaa hakemuksen lähetettyäsi kalenteristasi 13. helmikuuta, sillä pidämme tuolloin Espoon toimipisteessämme Wernerin etsintätalkoot, johon kutsumme hakemusten perusteella tapahtumaa edeltävällä viikolla. Aivopähkinöiden lisäksi tilaisuudessa tarjoillaan aamiainen.

 

#FutureWerner -rekrytointitapahtuma

Osoite: Tarvonsalmenkatu 19, 02600 Espoo

Aika: 13.2.2020 klo 8:30–12

 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoivat esimiehet Sari Salminen, Business Controller +358 10 511 6238 ja Business Controller, Tuomas Virta +358 10 511 4241

Etkö pääse paikalle? Älä huoli, emme päästä potentiaalisia Wernereitä käsistämme, joten lähetä hakemus joka tapauksessa.