(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme Assistant Controlleria suurelle teollisuusalan konsernille Tampereen keskustan alueelle. 

Assistant Controllerina työskentelet sisäisen laskennan parissa ja tuotat erinäisiä talon lukuja ja raportteja. Lisäksi tehtävään kuuluu myös muita avustavia taloushallinnon tehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja vastuullista otetta työhön. 

Edellytämme hakijoilta lisäksi: 

- numerotarkkuutta 
- jonkin CRM-järjestelmän käyttökokemusta 
- suomen- ja englannin kielen taitoa 
- hyviä Excel-taitoja
- paineensietokykyä 

Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä kaupallista koulutusta, esim. merkonomi tai tradenomi. Katsomme eduksi Lemonsoft-järjestelmän osaamisen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä mukavan työtiimin. 

Kyseessä on vuoden loppuun kestävä määräaikainen, kokopäiväinen työsuhde ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.