Assistant Controller Taloushallinnon assistentti
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2018

Esittely

Etsimme Pitäjänmäessä toimivalle Alankomaalaiseen konserniin kuuluvalle Suomen yhtiölle reipasta, yhteistyökykyistä ja innokasta

Assistant Controlleria (Taloushallinnon assistentti)

alkuun määräaikaiseen n. 6-12 kk kestävään työtehtävään.

Työtehtävät

Työssäsi avustat yrityksen kahta Controlleria, joiden työhön kuuluu myös pääkirjanpitäjän tehtävät. Yrityksiä on useampia, joista yksi Controller vastaa Ruotsin ja Tanskan yhtiöistä ja toinen Suomen yhtiöstä sekä Baltian tytäryhtiöistä.

Teet täsmäytyksiä, avustat kirjanpidon tehtävissä, ennusteissa ja budjetin teossa. Yrityksellä on käytössä SAP ja Cognos, joiden tuntemus on eduksi.

Edellytykset

Tehtävässä odotetaan:

- kirjanpidon kokemusta
- taloushallinnon järjestelmien tuntemusta
- kielitaitoa suomi ja englanti, ruotsi on eduksi

Edut

Kansainvälinen yritys, pieni ja tehokas taloushallinnon osasto, tulet saamaan mielenkiintoisia työtehtäviä mukavassa työyhteistössä.

Lisätiedot

Haastattelut tehtävään alkavat heti, joten haethan mahdollisimman pikaisesti ilmoituksen ohjeiden mukaan. Mahdolliset tehtävää koskevat tiedustelut Poolia Suomi Oy Tarja Laakso Seniori rekrytointikonsultti.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1129397
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tarja Laakso
  • Puhelin: +358207290837
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa