(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller Pouttu Oy:lle
Pouttu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Haemme nyt Kannuksen tehtaalle Assistant Controlleria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vastaamaan yrityksen monipuolisista taloushallinnon avustavista tehtävistä.

Alussa työtehtäväsi koostuvat pääasiassa yrityksen osto- ja myyntireskontran hoidosta ja laskutuksesta. Lisäksi tehtävään kuuluu järjestelmähankkeisiin osallistumista sekä talouden raportoinnin toimintatapojen ja prosessien kehittämistä. Myöhemmin voidaan työpäivääsi lisätä myös taloudellisen tiedon tuottamista ja analysointia sisäisen ja ulkoisen raportoinnin tarpeisiin. Tarkempi tehtävänkuva muodostuu ja kehittyy osaamisesi mukaan.

Sinulta löytyy tehtävään soveltuva tutkinto sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta tietoteknistä osaamista sekä erityisesti kokemusta tai kiinnostusta taloushallinnon järjestelmien kehitysprojekteista, sillä pääset vaikuttamaan koko liiketoiminnan tukemiseen järjestelmien toimivuuden kautta. Tehtävässä raportoit suoraan talousjohtajalle.

Työskentelyotteeltasi olet joustava, yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja säilytät positiivisen ja ratkaisuhakuisen asenteen haasteellisissakin tilanteissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi kykyä ajatella analyyttisesti ja tarttua uusiin asioihin rohkeasti. Haluat kehittyä ja oppia uutta.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen työpaikan alansa huippuyrityksessä sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen

Kiinnostuitko? Hae tehtävää linkin kautta ja lisää hakemukseesi CV ja palkkatoive pikimmiten, viimeistään kuitenkin 29.9.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Viivi Härkönen 0505966328 tai viivi.harkonen@barona.fi.