(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller meriteollisuuden alalle Helsinkiin!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019
Etsimme meriteollisuuden teknologiajätille Assistant Controlleria Helsinkiin! Tässä tehtävässä pääset alan asiantuntijoiden tukemana sukeltamaan suuren yrityksen monipuolisten taloushallinnon tehtävien pariin ja kerryttämään arvokasta työkokemusta kansainvälisessä toimintaympäristössä. Mikäli nautit nopeatempoisesta työskentelystä ja tahdot syventää osaamistasi meriteollisuuden edelläkävijän riveissä, saatat olla etsimämme henkilö! Haethan paikkaa pikaisesti, sillä käymme hakemuksia läpi saapumisjärjestyksessä.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Assistant Controlleria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset asiantuntijaorganisaation tukemana perehtymään suuren yrityksen taloushallinnon asiantuntijatehtäviin. Tehtäviisi kuuluu projektien ja myyntitilausten tuloutuksen seuraus ja tarkistus sekä näiden katemuutosten analysointi. Lisäksi seuraat kustannuspaikkojen kuluja sekä tuntikirjauksia. Tulet tekemään FX-position tarkistuksia ja suojausta sekä pyyntöjen tarkistusta/lähetystä (vierasvaluutta).

Tehtäviisi kuuluu myös kustannussiirtoihin liittyvien muistotositteiden teko kirjanpidossa sekä kuukausittaisen laskutuksen seuranta. Lisäksi tulet työskentelemään perinnän tehtävien parissa. Kuten kuvauksesta näet, tässä tehtävässä pääset työskentelemään hyvin monipuolisten tehtävien pariin ja ottamaan myös lisävastuuta oman osaamisesi puitteissa.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta haastavissa Assistant Controllerin tehtävissä sekä loistavat puitteet omalle urakehitykselle!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (esim. KTM/tradenomi) sekä mielellään jo aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä, esimerkiksi kesätöistä. Voit olla vastavalmistunut tai vielä opintojasi viimeistelevä tekijä, sillä sinulla on tarpeen mukaan mahdollisuus myös keskustella ajoittaisesta osa-aikaisuudesta alkuun. Toivomme, että sinulla on ymmärrystä kirjanpidosta sekä vahvat MS Officen työkalujen (mm. Excel & PowerPoint) käyttötaidot. Ideaalihakijallamme on kokemusta työskentelystä isommassa yrityksessä, pääasia kuitenkin on, että sinulla on halua ja motivaatiota oppia suuren yrityksen käytännöt. Persoonaltasi olet järjestelmällinen, kykenet työskentelemään hektisessä työympäristössä sekä osaat hallita suuria kokonaisuuksia. Lisäksi omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. KTM)
* Jonkin verran aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä
* Ymmärrystä kirjanpidosta
* Ms Office- osaamista
* Hyvä paineensietokyky sekä järjestelmällinen työote
* Englannin- sekä suomen kielen taito


Eduksi katsotaan myös, mikäli sinulla on osaamista SAP-ohjelmasta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian tai elokuun aikana

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk, jonka aikana mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.06.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen krn01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.