(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller (määräaikainen), Millog Oy Tampere
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Haemme määräaikaista äitiysloman sijaista ajalle 7.1.2020-31.7.2021

ASSISTANT CONTROLLERIN tehtävään pääkonttorillemme Tampereelle.

Tehtäväkenttään kuuluu kuukausiraportointiin osallistuminen, asiakastöiden laskutus, tuloutus ja kannattavuuden seuranta, ulkoisen ja sisäisen laskennan raporttien tuottaminen sekä muut vaihtelevat taloushallinnon tehtävät. Lisäksi avustat tilinpäätös- ja budjetointiprosesseissa ja taloushallinnon kehitysprojekteissa.

Sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon tutkinto ja muutaman vuoden kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä. Tehtävässä on eduksi sisäisen ja ulkoisen laskennan prosessien tuntemus sekä hyvä Excel-osaaminen ja talousjärjestelmien tuntemus (erityisesti SAP ja BI). 

Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja yhteistyökykyinen. Tarkkuus, huolellisuus ja paineensietokyky kuuluvat vahvuuksiisi. Viihdyt myös rutiininomaisissa työtehtävissä. 

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä kannustavan ja osaavan tiimin tuen. 

Lisätietoja tehtävästä antavat vt. talousjohtaja Tiina Lehto puh. 041 506 8898 ke 16.10. klo 14-16 ja controller Anni Särkänmäki puh. 040 315 8319 ma 21.10. klo 9-11.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 27.10.2019 mennessä osoittteessa www.millog.fi.


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjaksonhallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjaksonhallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.