(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller, kokoaikainen, Martela, Helsinki
Martela Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020
Etsitkö taloushallinnon työtehtävää, jossa pääset kehittämään monipuolisesti osaamistasi ja työskentelemään tärkeiden toimintojen parissa? Omaatko energisen ja oppimishaluisen asenteen työtä kohtaan? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö hakemaamme Assistant Controller -rooliin Martelalle!
 
Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Martelalle Assistant Controlleria Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Tulet työllistymään suoraan Martelalle. Tehtävän aloitus tulee olemaan mahdollisimman pian soveltuvan henkilön löydyttyä.  

Assistant Controllerin roolissa pääset toimimaan monipuolisten ja mielenkiintoisten taloushallinnon tehtävien parissa. Etsimme uransa alkupäässä olevaa henkilöä, jolla on suuri motivaatio ja into oppia uutta ja kehittyä sisäisen laskennan osaajaksi. Pääasiallisesti tehtäviisi tulee sisältymään erilaisten viikko- ja kuukausiraporttien tekeminen, kustannusennusteet, budjetointi sekä laskutus. Saat myös oman vastuualueen, jonka talousraportoinnista pääset vastaamaan. Tässä tehtävässä aikaisemman alan kokemuksen sijaan ratkaisee asenne ja halu työskennellä sisäisen laskennan tehtävissä!

Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Martela on perustettu 1945 ja se on alansa johtavia yrityksiä Pohjoismaissa. Yhtiön osakkeet on listattu NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä ja olemme edelleen myös perheyritys. Vuonna 2019 Martela-konsernin liikevaihto oli 106 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskenteli keskimäärin 494 henkilöä.

Lue lisätietoja www.martela.fi

Pääasialliset tehtävät
 • Sisäisen laskennan tehtävät
 • Viikko- ja kuukausiraporttien tekeminen, kustannusennusteet, budjetointi sekä laskutus
Odotamme sinulta
 • Valmistuneita tai juuri valmistuvia tehtävään soveltuvia kaupallisia opintoja, esim tradenomi tai KTM
 • Innostusta kehittää oman tehtäväalueen toimintaa
 • Numerotarkkuutta sekä järjestelmällistä työotetta
 • Erinomaisia Excel taitoja ja Office -ohjelmistojen sujuvaa käyttöä
 • Suomen sekä englannin kielen osaamista
Tarjoamme sinulle
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä
 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistä tuetaan
 • Kehitysmahdollisuuden mielenkiintoisessa alan huippuyrityksessä

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 19.7.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.