(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme aktiivista tekijää Assistant Controller -tehtävään Helsinkiin. Sinulla tulee olemaan olennainen rooli asiakkaamme uuden järjestelmän käyttöönotossa ja toivommekin sinulta aitoa innostusta osallistua järjestelmäprojektiin. Odotamme sinulta myös kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja sisäisestä laskennasta. 
Aloitus tehtävässä on loka/marraskuun vaihteessa ja työsuhde on alkuun kokoaikainen määräaikaisuus Eilakaislan kautta. Tehtävässä on kuitenkin mahdollisuus jatkoon, jolloin Assistant Controllerin tehtävät tulevat painottumaan enemmän. Asiakkaamme toimitilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, myös etätyöskentelyä tuetaan. 
Henkilönä toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, aktiivinen ja uuden oppimisesta innostuva tekijä. Toimit mielelläsi tiiviissä yhteistyössä lähimpien kollegojesi kanssa, samalla pystyt tekemään yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa ja käytät sujuvasti englannin kieltä suomen lisäksi. Tehtävään tulee kuulumaan myös esimiesten kouluttamista uuteen järjestelmään ja toivommekin sinun nauttivan siitä, että voit auttaa muita. Et vierasta myöskään esillä oloa ja itsesi alttiiksi panemista. Jos et jotain asiaa tiedä, otat siitä selvää ja tartut mielelläsi myös puhelimeen. Et pelkää myöskään rutiineja, vaan ymmärrät niiden merkityksen työn kannalta. 
Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Erityisesti arvostamme kokemusta järjestelmäprojekteihin osallistumisesta sekä projektiliiketoiminnan tuntemusta.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana menestyvässä ja eteenpäin katsovassa organisaatiossa! Saat antaa oman tärkeän panoksesi asiakkaamme järjestelmäprojektiin ja opit varmasti uutta ja pystyt kehittämään myös itseäsi. 
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 046 8522 010 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten odotan hakemustasi mahdollisimman pian, viimeistään 12.10.2020.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa https://kaislanet.eilakaisla.fi/.