(Poistunut julkaisusta)

ASSISTANT CONTROLLER, Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018
Kotipizza on suomalainen, vuonna 1987 perustettu pizzaketju, jolla oli tilikauden 2016 lopussa 257 ravintolaa. Kotipizza-ketjun ravintoloiden myynti tilikaudella 2016 oli 89,9 miljoonaa euroa. Yli 99 prosenttia Suomen Kotipizza-ravintoloista on franchising-toimintaperiaatteella toimivia itsenäisten franchising-yrittäjien johtamia ravintoloita. Franchising-yrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean sekä valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut. Kotipizza-ketju on osa Kotipizza Groupia, johon kuuluvat lisäksi hankinta- ja logistiikkayritys Helsinki Foodstock Oy sekä vuonna 2015 avattu meksikolaistyyppinen ravintolaketju Chalupa. Tilikaudella 2016 Helsinki Foodstockin liikevaihto oli 53,2 miljoonaa euroa ja Chalupa-ketjun ravintoloiden myynti 1,04 miljoonaa euroa. Konsernin liikevaihto samalla ajanjaksolla oli 66,6 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen EBITDA 6,73 miljoonaa euroa.

 

Haemme nyt pörssiyhtiömme dynaamiseen taloushallinnon tiimiimme

ASSISTANT CONTROLLERIA                   

vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Tulet työskentelemään konsernimme toimitiloissa Helsingin Kalasatamassa osana mahtavaa ja hyvän yhteishengen omaavaa tiimiä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mielellään viimeistään marraskuun aikana.

Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat

– Osto- ja myyntilaskujen käsittelyä sekä reskontrien täsmäytykset
– Asiakastietojen ylläpito ja oikeellisuuden varmistaminen
– Kuukauden katkojen raportointia ja lukujen analysointia
– Tilinpäätöksen avustavat tehtävät
– Erilaisiin talouden kehitysprojekteihin osallistumien

Tehtävässä menestyminen edellyttää

– Tehtävään soveltuvaa kaupallista tutkintoa (esim. tradenomi)
– Ymmärrystä ja kokemusta sekä ulkoisesta että sisäisestä laskennasta
– Sujuvaa Excel osaamista ja erinomaisia tietoteknisiä taitoja
– Analyyttisiä ongelmanratkaisutaitoja, paineensietokykyä ja tarkkaavaisuutta tiukoissa aikatauluissa
– Kokemus Microsoft Navisionista (MS NAV) katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle 

– Näköalapaikan kannattavasti kasvavan pörssiyhtiön talousfunktiossa
– Mahdollisuuden kasvaa monipuoliseksi talousosaajaksi ammattitaitoisen tiimin tukemana
– Kattavat henkilöstöedut kuten lounas, virike- ja puhelinedun sekä vakuutukset

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.