(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller -harjoittelija (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Haemme Elisan Talousyksikköön Helsinkiin innokasta ja motivoitunutta Assistant Controller -harjoittelijaa. Työsuhde tulee olemaan osa-aikainen ja määräaikainen 17.4.2021 saakka. Työsuhteen pitkä kesto johtuu siitä, että työn päävastuut käsittävät kuukausiraportointiin liittyviä tehtäviä, jotka toistuvat kerran kuukaudessa. Tämän takia haluamme antaa sinulle tarpeeksi aikaa päästä työsi ytimeen ja kasvaa niin itsenäiseksi asiantuntijaksi, että aidosti pystyt toimimaan Business Controllereiden tukena.

Mitä voit odottaa työstä?

Toimit osana Elisan Talouspalvelut -tiimiä ja tehtäviisi kuuluvat avustavat kirjanpitoon liittyvät tehtävät sekä Business Controllereiden avustaminen erilaisissa sisäisen laskennan tehtävissä. Raportoit tehtävässäsi talouspalveluiden päällikölle. Pääset tutustumaan Elisan liiketoimintaan Business Controllereiden kautta, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä. Samalla saat jatkuvaa tukea omalta tiimiltäsi, joka koostuu sekä muista harjoittelijoista että kokeneemmista sisäisen ja ulkoisen laskennan konkareista. Takaamme, että pääset kehittämään omaa osaamistasi ammattimaisessa mutta rennossa porukassa. 

Työtehtävä on osa-aikainen ja sisältää arviolta 80-100 tuntia kuukaudessa. Tunnit ajoittuvat suurimmaksi osaksi kuukauden kahden ensimmäisen viikon ajalle. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja on  tosiaan määräaikainen 17.4.2021 saakka.

Mitä taas odotamme sinulta?

Olet etsimämme henkilö, jos olet KTM tai DI-opiskelija, jonka pääaineena on laskentatoimi tai tuotantotalous, ja olet selättänyt jo vähintään 150 opintopistettä opinnoistasi. Olet kiinnostunut erityisesti sisäisestä laskennasta sekä prosessien kehittämisestä, ja näet Business Controllerin tehtävän yhtenä varteenotettavana vaihtoehtona urallasi.

Sovit tehtävään erinomaisesti, jos olet kehityshakuinen ja päämäärätietoinen tiimipelaaja, joka käsittelee suurtakin määrää lukuja tarkasti ja analyyttisesti; myös paineen alaisena. Luonteeltasi olet sosiaalinen, oma-aloitteinen ja huolellinen. Työtapasi on joustava ja viihdyt nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Klassiset toimisto-ohjelmat, etenkin Microsoft Excel, ovat sinulle tuttuja työvälineitä ja kykenet tarvittaessa viestimään sujuvasti myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle haastavan ja todella mielenkiintoisen tehtävän asiantuntevassa, sparrailevassa ja ennen kaikkea ystävällisessä tiimissä. Roolissasi sinulla on mikä mainioin näköalapaikka Elisan toimintaan ja uusimpaan teknologiakehitykseen. Meillä on tutkitusti huikea työilmapiiri ja -kulttuuri, jossa työntekijästä välitetään aidosti. Lupaamme, että saat runsaasti vastuuta ja sen myötä myös vapautta. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta meillä Elisalla työskentelet joustavasti siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa. Tiesitkö esimerkiksi, että Elisalla työskennellään keskimäärin yli 70 päivää vuodesta muualta kuin toimistolta? Lue 10 hyvää syytä olla elisalainen.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.10.2019. Saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja voit kysyä rekrytoivalta esimieheltä Pia Henrikssonilta puhelimitse 18.10. klo 9-10 ja 24.10. klo 12-13. Muina aikoina lisätietoja voi kysellä sähköpostitse pia.henriksson@elisa.fi.

Koska valitulla henkilöllä tulee olemaan pääsy Elisa-konsernin julkaisemattomaan taloustietoon, teetämme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen.