(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller #FutureWerner
Siemens Energy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2020

Siemens Energyn kaupallisen tiimin #FutureWerner ymmärtää taloushallinnon päälle ja varmistaa, että kaupalliset prosessit sujuvat mutkattomasti. Tässä tehtävässä pääsee mukaan näkemään energiamarkkinoiden murrosta Suomessa.

Minkälaisia työtehtäviä harjoitteluun kuuluu?

Assistant Controller #FutureWerner tukee tiimiä raportoinnissa, luotonhallinnassa ja erilaisissa analyyseissä. Työtehtäviisi kuuluu taloushallinnon eri osa-alueita esimerkiksi projekti- ja huoltotoiminnan parissa. Sisältäen työskentelyä käyttäen SAP-järjestelmää, raportointia, raportoinnin kehittämistä ja tietojen keräämistä sekä analysointia. Roolia muokataan osaamisesi sekä oppimishalukkuutesi mukaan.

Toimit työssäsi tiiviissä yhteistyössä taloushallinnon tiimisi, myynnin sekä projektiorganisaatiomme kanssa. Osaamisen ja kokemuksen kasvaessa pystyt ottamaan lisää vastuuta, haasteita ja kehittämään itsestäsi taloushallinnon huippuosaajan.

Mitä Wernerilta odotetaan?

Werneriltä edellytetään kaupallista ymmärrystä. Hän on reipas, tarkka ja avoin toisen tai kolmannen vuosikurssin korkeakouluopiskelija. Hänellä on excel-sovellus ja englannin kieli hallussa. Kokemus SAP-järjestelmästä on eduksi. 

Haemme Werneriä, joka voisi aloittaa keväällä opintojen ohella tai viimeistään touko-kesäkuussa. Toivomme, että Werneri olisi käytettävissä opintojen ohella myös kesän jälkeen. Harjoittelun kestosta on mahdollista neuvotella. Palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

Miten Werneriksi pääsee? 

Lähetä englanninkielinen CV ja hakemus 30. tammikuuta 2021 mennessä.

Varaa hakemuksen lähetettyäsi kalenteristasi 11. helmikuuta, sillä pidämme tuolloin online tapahtuman Wernerin etsintätalkoot, johon kutsumme hakemusten perusteella tapahtumaa edeltävällä viikolla. 

#FutureWerner -rekrytointitapahtuma

Online

Aika: 11.2.2021 klo 10.00-13.00

Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Halava +358 503017097.
 

Etkö pääse paikalle? Älä huoli, emme päästä potentiaalisia Wernereitä käsistämme, joten lähetä hakemus joka tapauksessa.