(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller / Commercial Support #FutureWerner
Siemens Osakeyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2020

Etsimme uutta kykyä kaupallisen tiimimme tarpeisiin. Tämä Werner työskentelee taloushallinnon työtehtävien parissa talotekniikan palveluyksikössä Espoon konttorilla.  

Talotekniikan yksikössä pääset osaksi innostunutta ja kannustavaa työyhteisöä. Rohkaisemme työntekijöitämme tarttumaan uusiin haasteisiin ja kehittämään osaamistaan ja ammattitaitoaan. Globaalin yhtiön palveluksessa olet myös näköalapaikalla taloushallinnon roolien tulevassa muutoksessa. 

 

Minkälaisia työtehtäviä harjoitteluun kuuluu?

Wernerinä pääset työssäsi tutustumaan monipuolisesti globaalin yhtiön käyttämiin tuotannonohjausjärjestelmiin sekä osalliseksi projekti- ja huoltotoiminnan taloushallinnon prosesseja.  

Työtehtäviisi kuuluu taloushallinnon eri osa-alueita talotekniikan projekti- ja huoltotoiminnan parissa 

sisältäen työskentelyä käyttäen SAP-järjestelmää, raportointia, raportoinnin kehittämistä ja tietojen 

analysointia. Roolia muokataan osaamisesi sekä oppimishalukkuutesi mukaan.  

 

Toimit tiiviissä yhteistyössä taloushallinnon tiimin, teknisten asiantuntijoidemme sekä 

projektiorganisaatiomme kanssa. Osaamisen ja kokemuksen kasvaessa pystyt ottamaan lisää vastuuta, haasteita ja kehittämään itsestäsi taloushallinnon huippuosaajan. 

 

Mitä Wernerilta odotetaan?

Opiskelet taloushallinon perusopintoja ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Odotamme sinulta hyvää osaamista Ms Office -työkaluista, erityisesti Excelistä. Kokemus SAP-järjestelmästä on eduksi.  Englannin kielen taito ja sujuva suomen kieli ovat tärkeitä tehtävässä menestymisessä.  

Haemme Werneriä, joka voisi aloittaa 1.4. opintojen ohella tai viimeistään touko-kesäkuussa. Harjoittelu jatkuu 31.8. asti kesälomasijaisena, mutta toivomme, että Werneri olisi käytettävissä opintojen ohella myös kesän jälkeen. Harjoittelun kestosta on mahdollista neuvotella. Palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

 

Miten Werneriksi pääsee? 

Lähetä hakemus 30. tammikuuta 2021 mennessä. 

Varaa hakemuksen lähetettyäsi kalenteristasi 11. helmikuuta, sillä pidämme tuolloin online tapahtuman Wernerin etsintätalkoot, johon kutsumme hakemusten perusteella tapahtumaa edeltävällä viikolla. 

 

#FutureWerner -rekrytointitapahtuma

Online

Aika: 11.2.2021 klo 10.00–13.00

 

Lisätiedot Sari Salminen, Business Unit Finance Head, Smart Infrastructure, 040 504 0544, sari.salminen@siemens.com

Etkö pääse paikalle? Älä huoli, emme päästä potentiaalisia Wernereitä käsistämme, joten lähetä hakemus joka tapauksessa.