(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller Caverionille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019
Caverion etsii joukkoonsa Assistant Controlleria osallistumaan nopeatempoiseen toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojektiin tammikuusta maaliskuun loppuun. Tämä tehtävä tarjoaa mahtavan tilaisuuden päästä työskentelemään monipuolisten taloushallinnon tehtävien pariin kansainväliseen ympäristöön. Mikäli kirjanpidon perusteet ja IFRS-standardit ovat tuttuja ja sinulla on ennen kaikkea rohkea, toimeen tarttuva ja tarkka työote, lue lisää ja hae!
KUVAUS
Tässä tehtävässä annat oman tärkeän panoksesi SAP-toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojektiin. Projektissa on tavoitteena siirtää sopimukset ja projektit uuteen järjestelmään ja samalla varmistaa, että kulut, laskutus ja tase-erät kohdistuvat jatkossakin oikein. Lisäksi työpäiviisi kuuluvat sopimusten ja projektien operatiiviseen laskentaan liittyviä tehtäviä.

Tarjoamme


* Mielenkiintoisen työnkuvan ja tiimin tuen
* Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta suuressa organisaatiossa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Sopimusten ja projektien siirtäminen SAP-järjestelmään
* Laskutuksen ja kulujen oikeellisuuden tarkistaminen sopimusten siirron yhteydessä
* Projektien käsittelyn oikeellisuuden varmistaminen järjestelmässä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopiva korkeakoulututkinto talouden parista (tradenomi/KTM), voit olla myös opintojesi loppupuolella
* Aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä ymmärrys kirjanpidon perusteista
* Ymmärrystä IFRS- ja/tai FAS-standardeista
* Hyvät excel-taidot
* Suomen ja englannin kielen sujuvat taidot


Persoona:
* Joustava ja oma-aloitteinen
* Yhteistyötaitoinen ja sosiaalinen
* Tarkka ja huolellinen

Eduksi:
* Isoksi eduksi nähdään SAP-järjestelmän tuntemus

Muuta tietoa


* Aloitus: Tammikuu
* Kesto: 31.3.2020 asti
* Sijainti: Torpantie 2, Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Caverionin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Caverion{target="_blank"} suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin vuoden 2018 liikevaihto oli noin 2,2 miljardia euroa. Olemme Euroopan johtavia teknisiä ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle tarjoavia yhtiöitä.