(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller asiakasyrityksellemme, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Assistant Controlleria vastaamaan liiketoimintayksiköiden seurannasta Business Controllerin apuna. Solmittava työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva kokopäiväinen työ ja se alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Vantaan Itä-Hakkilassa.

 

Olet kaupallisen koulutuksen saanut ja opintosi laskentatoimeen painottanut henkilö. Omaat vähintään kahden vuoden kokemuksen vastaavista taloushallinnon tehtävistä ja hallitset työkaluna hyvin Excelin käytön. Taloushallinnon järjestelmät ovat sinulle tuttua arkipäivää, kuten myös muu tietotekninen osaaminen. Kielitaidoiltasi puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea. Kaikki muu osaaminen onkin jo pelkkää plussaa.

 

Luonteeltasi olet mielellään oma-aloitteinen, joustava ja tehtävän vaatimukset huomioiden riittävän tarkka. Joustavuuttasi kaipaamme esim. kuunvaihteissa, jotka tyypillisesti taloushallinnossa ovat kiireisiä ja joskus normaalia pidempiä päiviä. Haluat jatkuvasti oppia uutta ja kerrot rakentavalla tavalla myös kehitysajatuksia, jos huomaat työympäristössäsi jotain parannettavaa.

 

Työtehtäviäsi Assistant Controllerina ovat osallistuminen kuukausiraportointiin, ennustamiseen ja budjetointiin sekä osin myös vuositilinpäätöksen tekoon. Avustat Business Controlleria liiketoimintayksiköiden kontrolloinnissa ja asiakaskannattavuuksien seurannassa. Tuotat talouspuolen ad hoc raportteja ja ohjeistat sekä kehität talousprosesseja yhdessä muiden kanssa. Tehtävä sisältää myös joitakin kirjanpidon ja hallinnon avustavia tehtäviä.

 

Työtehtävä tarjoaa sinulle viihtyisän yhteisön, joka tukee sinua tekemisessäsi. Pääset osaksi kestävän kehityksen edistämistä ja taloushallintotyön ytimeen. Annamme sinulle tilaa oppia ja kehittyä.

 

Sinun työpaikkasi? Laita hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveen kera mahdollisimman pian adecco.fi sivuston kautta. Tehtävä löytyy hakusanalla ”reskontranhoitaja”. Haku päättyy heti sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja paikasta antaa rekrytointikonsultti Tatu Savolainen numerosta 050 555 5210.