(Poistunut julkaisusta)

Assistant Accountant
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3000 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 260 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.    

Haluatko kehittyä asiakaslähtöiseksi taloushallinnon osaajaksi? Haluatko olla osa menestystarinaamme nyt ja tulevaisuudessa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä meillä on haussa Lappeenrannan toimistollemme

Assistant Accountant

varmistamaan asiakasyritystemme sujuvia päivittäistoimintoja. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu

  • ostotilausten kohdentaminen ostolaskulle
  • ostolaskujen tiliöinti-käsittely (alv-käsittely ja kiertoon laitto)
  • maksatus
  • jatkuva vuorovaikutus asiakkaidemme kanssa

Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on soveltuvan koulutustaustan lisäksi palava halu oppia, työskennellä ja kehittää itseään jatkuvasti taloushallinnon osaajana. Työntekijöidemme päivittäisessä tekemisessä korostuvat asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus, täsmällisyys ja yhteistyötaidot. 

Haluamme, että viihdyt meillä! 

Meillä osaamisesi syvenee päivittäisen asiakastyön ja kollegoiden tuen avulla. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja ajantasaisten koulutusten ja tietopalvelujen avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Tuleva tiimisi

Työskentelet osana eri-ikäisistä osaajista koostuvaa 15 hengen tiimiä, jossa teemme töitä asiakkaidemme päivittäistoimintojen ja muiden kirjanpidon tehtävien parissa. Meitä yhdistää laadukas työ ja halu auttaa sekä asiakasta että toinen toisiamme. Olemme ylpeitä kun saamme helpotettua asiakkaan päivittäistoimintoja ja vapautettua asiakkaan resursseja muihin tehtäviin. Koko tiimi toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä saat Päivi Haakanalta 17.10. Lähtien arkisin klo 8-17, p. 040 743 6606. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on sunnuntai 27.10.2019.