Assistant Accountant, kokoaikainen, Studentwork, Espoo
Studentwork

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020
Nautitko monipuolisista avustavista taloushallinnon tehtävistä? Löytyykö sinulta luonnetta saada hommat hoidettua proaktiivisesti? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Assistant Accountant!

Etsimme sinua 
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Assistant Accountantia kokoaikaiseen (37,5h/vko) työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on määräaikainen maaliskuun 2021 loppuun asti ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakasyrityksellemme. Toivottu aloitus on jo syyskuun aikana, mutta tästä voidaan keskustella.

Assistant Accountanttina toimit monen eri sisäisen taloushallinnon tiimin (reskontra, kirjanpito) apukätenä mm. raportointitehtävien parissa. Tehtävä on hieno mahdollisuus oppia ison ja kansainvälisen konsernin taloushallinnosta. Asiakasyritys kerrotaan puhelinhaastattelun yhteydessä.

Pääasialliset tehtävät 
 • Avustavat taloushallinnon tehtävät
 • Apukätenä toimiminen eri tiimeissä (mm. kirjanpito. reskontra)
Odotamme sinulta 
 • Soveltuvaa taloushallinnon koulutustaustaa
 • Kiinnostusta taloushallintoa kohtaan (AP, AR, GL, Master data)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa 
 • Oma-aloitteista ja innokasta työotetta
 • SAP ja/tai Intrastat- osaaminen katsotaan isoksi eduksi
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • Kerryttää kokemusta monipuolisista taloushallinnon avustavista tehtävistä
 • Kannustavaan ja toisiaan tukevaan työyhteisöön
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta kansainvälisestä pörssiyhtiöstä
 • Kattavaan perehdytykseen asiantuntevissa tiimeissä
Hae tehtävään heti! 
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian! Viimeinen hakupäivä on 20.9.2020. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista 
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen. 
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot