(Poistunut julkaisusta)

Assistance Coordinator
SOS International

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Oletko luonteeltasi palvelualtis, positiivinen ja vastuuntuntoinen? Mikäli vastasit näihin kyllä, etsimme sinua! Voit olla joko kokenut konkari, tai sitten vielä hiomaton timantti, koska me autamme sinua kasvamaan asiakaspalvelun ammattilaiseksi!

Haemme nyt asiakkaallemme SOS Internationalille Assistance Coordinaattoria joustavaan työsuhteeseen, esimerkiksi opintojen ohelle! SOS International auttaa asiakkaita, kun heidän ajoneuvonsa vaurioituu Suomessa tai ulkomailla sekä heidän sairastuessaan tai kohdatessaan muita akuutteja ongelmia matkustaessa.

Tarjoamme

sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän. Yksikään päivä ei ole samanlainen, ja pääset kehittymään tehtävässäsi. Hymyilevän ja huumorintajuisen työympäristön lisäksi saat luonnollisesti kattavan perehdytyksen tehtäviin. Takaamme sinulle jatkuvan tuen kehittymiseesi koko matkan ajan.

Viikoittainen työtuntimäärä vaihtelee 0-37,5h välillä. Työsuhde solmitaan määräaikaisena ja tehtävässä voi olla määräaikaisuuden jälkeen jatkomahdollisuus. Työ alkaa sopimuksen mukaan marraskuussa. Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vallilassa ja mahdollisuus myös etätyöskentelyyn on. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Tehtäviisi kuuluu

auttaa empaattisella otteella pulaan jääneitä autoilijoita ja löytää heille paras ratkaisu juuri heidän yllättävään tilanteeseensa. Asiakkaita ja muita sidosryhmiä kohdataan puhelimitse ja sähköpostitse. Tehtävässäsi oleellisena osana vastaanotat ajoneuvo- ja liikennevahinkoihin liittyviä korvaustapauksia ja takaat turvallisen matkan jatkumisen asiakkaillemme. Tehtävään sisältyy myös korvaustoimintaan liittyvän asiakirjaliikenteen hoitaminen ja tiivis yhteistyö muiden sidosryhmien kanssa. Palvelemme asiakkaitamme 24/7, niin iltaisin, viikonloppuisin, öisin ja pyhäpäivinä.

Sinäkö?

Tärkeintä ei ole työskentelytaustasi, vaan asenteesi sekä halusi työskennellä asiakasrajapinnassa. Kohtaat asiakkaat empaattisella ennakkoluulottomalla asenteella. Olethan luonteeltasi ongelmanratkaisija ja suoriudut monista työtehtävistä samanaikaisesti, eikä pieni kiire haittaa sinua. Sinulla on erinomainen tilannetaju ja reagointikyky erilaisiin asiakastilanteisiin. Odotamme sinulta suomen ja englannin sujuvaa kielitaitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Kuulostaako hyvältä?

Saat ympärillesi mukavan, osaavan ja auttavan tiimin. Sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi alan ammattilaiseksi. Meillä työskennellään hyvällä asenteella ja uskomme, että parhaaseen tulokseen päästään, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen.

Nyt et enää malta olla hakematta, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille alla olevan linkin kautta niin tutustutaan! Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, ota rohkeasti yhteyttä!