Assistance Coordinator till SOS International
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019
Söker du ett intressant och omväxlande jobb på heltid till sommaren och deltid till sidan av dina studier? Njuter du av ansvar och utmanande uppgifter inom kundtjänst och har en bra problemlösningsförmåga? Vi söker fyra Assistance Coordinators till vår kund SOS International, för att hjälpa kunder vars fordon skadas i Finland eller utomlands, eller då de på resande fot insjuknar eller drabbas av andra liknande akuta problem. Läs mer och ansök redan idag!
ABOUT THE ROLE
Academic Work söker fyra Assistance Coordinators till SOS International i Vallgård!

Tjänsten är ett konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SOS International.
JOB DUTIES
SOS International hjälper kunder då deras fordon skadas i Finland eller utomlands, och även då de på resande fot insjuknar eller drabbas av andra liknande akuta problem. De har en larmcentral som är öppen dygnet runt, året om och som snabbt hjälper kunderna om olyckan skulle vara framme.

Vi söker fyra Assistance Coordinators vars uppgifter består av att per telefon hjälpa människor som råkat ut för olika typer av akuta försäkringsskador, och av att lösa dessa problem. Till arbetsuppgifterna hör bland annat att göra ersättningsbeslut och -betalningar, och att sköta om dokument angående dessa ersättningar. Du sköter dessutom om samarbetet med andra intressenter och svarar på ärenden per telefon och email.

Denna tjänsts omfattning är deltid men heltid på sommaren, vilket är en utmärkt möjlighet för dig som fortfarande är studerande! Då larmcentralen är öppen dygnet runt bör du ha möjlighet till skiftarbete.
WE ARE LOOKING FOR
Vår idealkandidat har passande pågående eller färdig utbildning, och utmärkta kunskaper i svenska, finska och engelska. Du har även tidigare arbetserfarenhet inom kundtjänst och bra problemlösnings- och samarbetsförmåga. Du är serviceorienterad, brinner för att hjälpa andra och har även en förmåga att lugna ner andra. Dessutom är du organiserad, inte rädd för att ta ansvar och du har en positiv och flexibel attityd. Framgång i detta arbete förutsätter att du trivs med att arbeta med telefon.

Vi söker dig som har:


* Passande pågående eller färdig utbildning (T.ex. tradenom, reseguide eller övrig yrkeshögskols-/universitetsutbildning)
* Tidigare erfarenhet inom kundtjänst
* En stark vilja att hjälpa andra
* En bra problemlösnings- och samarbetsförmåga
* Ett organiserat och ansvarstagande sätt att arbeta
* En positiv och flexibel attityd
* Utmärkta kunskaper i svenska, finska och engelska


Vi erbjuder dig:


* Ett intressant och utmanade arbete, där inga dagar ser likadana ut
* En kamratlig och rolig arbetsmiljö med medarbetare som alltid ställer upp för varandra
* Mångsidiga och omväxlande arbetsuppgifter
* Flexibla arbetstider
* En bra utbildning så att du är redo för att möta kunderna


Skicka in din ansökan på svenska så snabbt som möjligt, eftersom vi börjar med intervjuerna så fort de rätta personerna har sökt jobbet!

Start: Så snabbt som möjligt

Omfattning: Deltid, heltid under sommaren

Längd: 12 månader, möjlighet till rekrytering

Placering: Helsinki, Vallila

Lön: Enligt överenskommelse

Publicerad: 22.2.2019

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

MER INFORMATION OM ANSÖKNINGSPROCESSEN

Du kan endast söka tjänsten genom våra hemsidor. Kom ihåg att bifoga din CV som en skild bilaga i ansökan. Sök tjänsten genom att klicka på Hae työpaikkaa nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi rekommenderar därmed att skicka in ansökan så snabbt som möjligt. Mera information om rekryteringsprocessen hittar du på https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på esp02@academicwork.fi under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic WorkärHome of the young professionals.Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vårrekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.fi.
OTHER INFORMATION
SOS International hör till världens största organisationer som erbjuder hjälptjänster i akuta situationer runt om i världen från sina larmcentral i Finland, Sverige, Norge och Danmark. De garanterar en utmärkt kundtillfredsställelse och en högklassig behandling av ersättningsansökningar. SOS International har över 1200 anställda, som representerar 30 olika nationaliteter och pratar över 37 olika språk.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1237989
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki