(Poistunut julkaisusta)

Assistance Coordinator, SOS International
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019
Etsitkö mielenkiintoista ja vastuullista työtä? Oletko parhaimmillasi vaativissa asiakaspalvelutilanteissa, jossa tarvitaan hyviä organisointitaitoja ja ongelmanratkaisukykyä? Me etsimme asiakasyrityksellemme SOS Internationalille osa-aikaista Assistance Coordinaattoria auttaamaan asiakkaita tilanteissa, kun heidän ajoneuvonsa vaurioituu Suomessa tai ulkomailla sekä heidän sairastuessaan tai kohdatessaan muita akuutteja ongelmia matkustaessa. Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa pikaisesti!
KUVAUS
SOS International auttaa asiakkaita, kun heidän ajoneuvonsa vaurioituu Suomessa tai ulkomailla sekä heidän sairastuessaan tai kohdatessaan muita akuutteja ongelmia matkustaessa. Etsimme Assistance Coordinaattoria auttamaan ja ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia. Tehtäviisi kuuluu ajoneuvo- ja liikennevahinkoihin liittyvien korvauspäätösten laatiminen ja korvausten maksaminen, korvaustoimintaan liittyvän asiakirjaliikenteen hoitaminen, yhteistyö muiden sidosryhmien kanssa sekä puhelinpalvelu ja sähköpostiliikenteen hoitaminen. Puhelinpalvelu on auki 24h, joten töitä voi olla myös iltaisin, viikonloppuisin, öisin ja pyhinä.

Tarjoamme


* Kiinnostavan ja haastavan työn, jossa jokainen työpäivä on erilainen
* Mukavan työympäristön Vallilan konttorilla sekä hauskan työporukan
* Joustavuutta työaikoihin ja mahdollisuuden opintojen ohella työskentelyyn
* Hyvän tuen ja perehdytyksen tehtävään


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Korvauspäätösten laatiminen
* Asiakasliikenteen hoitaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Hae tehtävää, mikäli sinulla on:


* Taito rauhoittaa ihmisiä, jotka ovat stressaavissa tilanteissa
* Hyvä paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky
* Hyvät organisointitaidot ja kyky tehdä päätöksiä
* Iloinen, asiakaspalveluhenkinen ja joustava asenne
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito.


Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk
* Työmäärä: Osa-aikainen
* Sijainti: Helsinki, Vallila
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä SOS International puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
SOS International on innovatiivinen, luotettava ja kustannustietoinen alihankintakumppani. Avustuspalveluillemme on tunnusomaista ammattitaito ja empatia. SOS International on johtava pohjoismainen avustuspalveluorganisaatio. Tarjoamme avustuspalveluita äkillisissä hätätilanteissa kaikkialla maailmassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa sijaitsevista hälytyskeskuksistamme.

SOS International tarjoaa laajan valikoiman avustuspalveluratkaisuja, johon kuuluvat maailmanlaajuiset hoito- ja matkapalvelut, terveydenhoidollinen neuvonta ja tiepalvelut.