Asset manager
Teollisuuden Voima Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021

Haemme 

ASSET MANAGERIA

Haemme kokenutta Asset Manageria vahvistamaan Omaisuus ja kehitys -yksikköämme.

Asset Managerin tehtävässä vastuullesi kuuluvat mm. Olkiluodon laitosyksiköiden pitkän aikavälin investointisuunnitelmien skenaariosuunnittelu ja suunnitelmien ylläpitäminen sekä arviointi suhteessa kunnossapitosuunnitelmiin ja laitosyksiköiden käyttöön. Lisäksi vastaat laitosmuutos- ja projektibudjetin valmistelusta ja laitosyksiköiden taloudellisen suorituskyvyn kehittymisen seurannasta. Tehtävässä pääset myös osallistumaan omaisuudenhoidon, eliniänhallinnan sekä kunnossapidon yhteistyön kehittämiseen.

Minkälaista henkilöä haemme?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tekninen koulutus (DI/ YAMK) sekä vahvaa kokemusta omaisuuden- ja/tai eliniänhallinnasta. Kokemus ydin- tai muusta voimalaitosympäristöstä ja niiden prosesseista on eduksi. Tehtävässä on tärkeää että pystyt kommunikoimaan sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Persoonana olet tiimipelaajaluonne ja viet asioita määrätietoisesti kohti tavoitteita. Sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia sekä hyvät projektihallintataidot ja kykenet pitkäjänteiseen sekä suunnitelmalliseen työskentelyyn.

Voimalaitosyksiköt sijaitsevat Eurajoen Olkiluodossa, mutta tehtävän menestyksellinen hoitaminen ei edellytä päivittäistä työskentelyä Olkiluodossa.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.  TVO-konsernissa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi. 

Tutustu ydinalan ammattilaisiin urasivuillamme ja

tule mukaan Olkijengiin tekemään hiukkasen parempaa duunia!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikköpäällikkö Petri Lavi, p. 050 400 3745.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 16.05.2021 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1448261
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Petri Lavi (petri.lavi (a) tvo.fi)
  • Puhelin: 050 400 3745
  • Sijainti: Eurajoki, Satakunta