(Poistunut julkaisusta)

Asset Manager
S-PANKKI KIINTEISTÖT OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2021

S-Pankki Kiinteistöt on osa FIMiä ja suomalaista S-Pankki-konsernia. Hallinnoimme asiakkaittemme kiinteistösijoitussalkkuja, tarjoamme kiinteistöjohtamisen ja -kehittämisen palveluita sekä luomme ja hallinnoimme yhteissijoitusmallisia (JV) kiinteistösijoituksia.

FIM on suomalainen varainhoitaja ja yksityispankki, jonka tavoitteena on tarjota asiakkailleen vaivaton ja tehokas tapa kasvattaa varallisuuttaan aktiivisesti ja pitkäjänteisesti. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja toimintojamme palvellaksemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä työskentelee noin 100 asiantuntijaa erilaisissa haastavissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä. Nuorekkaan rennossa ilmapiirissämme on mukava tehdä töitä.

Haemme Asset Manageria vakituiseen työsuhteeseen S-Pankki Kiinteistöihin, Kiinteistöjohtaminen ja -kehittäminen -tiimiin Helsinkiin.

Millaista työtä tarjoamme?

  • Toimit osana tiimiämme, joka koostuu salkunhoidon, hallinnon, juridiikan ja tekniikan ammattilaisista. Organisaatiomme on matala ja tulosorientoitunut.
  • Vastaat pääosin kauppakeskus- ja liikekiinteistöjä sisältävän kiinteistösalkun aktiivisesta ja monipuolisesta johtamisesta.
  • Tehtäviisi kuuluu muun muassa kohdekohtaisesta nettotuottobudjetista vastaaminen, vuokralaishankinta ja vuokrauskumppaneiden johtaminen, kulu- ja PTS-korjausbudjetista vastaaminen yhteistyössä ylläpitopäällikön kanssa, vuokra-asiakassuhteiden hoito ja asiakastyytyväisyydestä vastaaminen sekä kiinteistöjen aktiivinen kaupallinen ja tekninen kehittäminen.
  • Osallistut yhteistyössä muun tiimin kanssa kiinteistökehityshankkeisiimme.
  • Toimit sisäisenä kauppakeskus- ja liikekiinteistöjen asiantuntijana ja ylläpidät kontakteja merkittävimpiin liiketilavuokralaisiin.

Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on aikaisempaa kokemusta kiinteistötoimialalta. Liikekiinteistöjen tuntemus sekä kokemus palveluntuottajien johtamisesta sekä liiketilavuokrauksesta on eduksi.
  • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. 
  • Hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen.
  • Olet asenteeltasi oma-aloitteinen, asiakaslähtöinen ja innostunut. 
  • Kykenet kommunikoimaan sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa. 

Menestymme, kun asiakkaamme menestyvät

Tärkein toimintaamme ohjaava tekijä on asiakas. Menestymme, kun asiakkaamme menestyvät. Työskentelemme yhdessä yhteisen tavoitteen puolesta ja meillä et ole koskaan yksin: kannustamme osaamisen jakamiseen, avun antamiseen ja sen pyytämiseen. Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä, sillä annamme vastuuta ja vapautta kykyjen sekä tehtävien mukaisesti. Tarjoamme myös laajat työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista.

Lisätiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Aarne Markkula 8.2.2021 ja 10.2.2021 kello 12–18. Tavoitat Aarnen numerosta 040 522 6927.

Lue meistä lisää: https://www.fim.com/fi/fim/fim-yrityksena1/

Hae näin 

Lähetä hakemuksesi 14.2.2021 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Jos tulet valituksi tehtävään, tarkistamme luottotietosi ja yritysyhteytesi sekä teetämme sinusta turvallisuusselvityksen.