(Poistunut julkaisusta)

Asset Manager
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Me etsimme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto tehdä elämässään jotain merkityksellistä. Toivomme sinun olevan rohkea, tiedonhaluinen ja avoin uudelle. Olet itsevarma ja nokkela, mutta sinulta löytyy joustavuutta ja yhteistyötaitoja.

Etsimme Naantalin jalostamon omaisuudenhallintaan 

Asset Manageria

vakituiseen työsuhteeseen.

Ydinosaaminen ja tehtävät

Asset Managerina toimit Naantalin tuotantolinjan ylläpidon, luotettavuuden ja elinkaaren johtajana. Tehtävässäsi vastaat prosessiyksiköiden turvallisesta toiminnasta Nesteen turvallisuuskäytäntöjen ja vaatimusten mukaisesti.

Tehtäviisi kuuluu nimetyn tuotantolinjan prosessiturvallisuuden sekä teknisen luotettavuuden pitkäjänteinen kehittäminen. Asset Managerina vastuullesi kuuluu tuotantolinjan omaisuudenhallinta kokonaisvaltaisesti. Vastaat omalta osaltasi tuotantolinjan elinkaaren strategiasta sekä siihen liittyvän toimintasuunnitelman toteuttamisesta.

Menestyksen avaimet tehtävään

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä jalostuksen ja valmistuksen, omaisuudenhallinnan sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tehtävässä menestyminen vaatii kykyä ja halua verkostoitua organisaation sisällä sekä ratkaisukeskeistä toimintatapaa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi myös englanniksi.

Lisäksi edellytämme hyviä valmiuksia sekä halua toimia muutosjohtajana sekä kykyä uudistaa toimintatapoja läpi koko organisaation. Vahvuutenasi on voimakas innostus jalostamon yksiköiden ja laitteiden luotettavuuden parantamiseen sekä toiminnan kehittämiseen. Osaltaan tämä vaatii näkemystä ja aitoa kiinnostusta toimialaa kohtaan niin Suomessa kuin maailmallakin.

Arvostamme tekniikan AMK tai korkeakoulututkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta prosessiteollisuuden parista. Katsomme eduksi tehtävän edellyttämät kattilalaitosten-, vaarallisten kemikaalien käsittelyn ja varastoinnin sekä painelaitteiden käytönvalvojan pätevyydet. Lisäksi arvostamme sähkö-, automaatio-, kone-, LVIA- tai mekaanisen alan tuntemusta.

Tehtävä on haasteellinen ja monipuolinen näköalapaikka jatkuvasti kehittyvälle teollisuuden alalle. Lisäksi tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittää omaa ja organisaation osaamista sekä ympäröivää toimintaa.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Lisätietoja tehtävästä antaa omaisuudenhallinnan johtaja Petri Hukkinen, 050 458 7490 tai petri.hukkinen@neste.com.

Hakuaika päättyy 24.11.2019. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!
Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.