(Poistunut julkaisusta)

Asset Manager
Logicor Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Haemme nyt heille vakituiseen työsuhteeseen: Asset Manager

Asset Manager vastaa omasta asiakassalkustaan koskien varasto- ja logistiikkakiinteistöjen vuokrausta. Hänen työhönsä kuuluu asiakastyytyväisyyden varmistaminen ja sopimusneuvottelut. Kiinteistöjen kannattavuuden seuranta on tärkeä osa toimenkuvaa. Asset Manager vastaa kokonaisvaltaisesti kiinteistöjen hallinnosta sekä kunnossapidosta yhteistyökumppaniverkostoa hyödyntäen ja hän raportoi tehtävässään suoraan toimitusjohtajalle. Hänen asiakassalkussaan on olemassa olevia asiakkaita, minkä lisäksi tehtävään kuuluu uusasiakashankintaa.

Hakemallamme henkilöllä on aiempaa kokemusta kiinteistöjen vuokraustoiminnasta. Hän on tavoite- ja tulosorientoitunut sekä tulee sujuvasti toimeen ihmisten kanssa. Tehtävä edellyttää erinomaista englanninkielentaitoa. Tehtävään sopii hyvin kaupallinen tai tekninen koulutus.

Logicor tarjoaa mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kansainvälisellä toimikentällä. Saat työhösi vahvojen ammattilaisten tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen. Logicor tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, mitä täydennetään myös lounas- ja liikuntaedulla, sekä laajennetulla työterveyshuollolla. Tehtävän hoito edellyttää autoa ja autoetu on myös mahdollinen.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Azetsilta Janne Laaksola, p. 050 476 2881. Tartu haasteeseen ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian klikkaamalla ”hae tehtävää”. Hakuaika on 12.11.2019 saakka.