(Poistunut julkaisusta)

Asset Manager
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Haemme Olkiluotoon
 

Asset Manageria

Kehitämme toimintojamme ja haemme perustettavaan Omaisuus ja Kehitys -yksikköön Asset Manageria. Asset Managerina olet mukana ylläpitämässä ja kehittämässä omaisuuden ja eliniänhallinnan menettelyjä, huolehdit käyttöomaisuuteen kohdistuvien tuottojen ja kustannusten optimoinnista sekä osallistut investointien kohdistamiseen ja toteutuksen ohjaukseen.

Minkälaista henkilöä haemme?
 Sinulla on mielellään jo kokemusta omaisuuden hallinnasta ja/tai eliniänhallinnasta. Olet tiimipelaaja, mutta olet lisäksi itsenäistä työskentelyä pelkäämätön sekä tottunut viemään asioita eteenpäin. Sinulla on teknisen alan koulutus.

Olet aktiivinen, hahmotat hyvin kokonaisuuksia, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyö- ja projektinhallintataidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi huipputason asiantuntijaksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla. 

Kiinnostuitko?
 Lisätietoja tehtävästä antavat kehityspäällikkö Petri Lavi, puh. (02) 8381 2200 / 050-4003745 ja tuotantojohtaja Marjo Mustonen, puh. (02) 8381 2100. 

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 21.7.2019 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!