(Poistunut julkaisusta)

Asset Manager, Sagax Finland Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Haluatko mukaan menestyvään ja kasvavaan yritykseen?

Innostutko itsenäisestä ja haastavasta työstä, jossa sinulla on mahdollisuus laajentaa ja edistää toimintoja laadukkaasti?

 

Haemme asiakkaamme Sagax Finland Asset Management Oy:n toimeksiannosta kokenutta ja osaavaa

 

ASSET MANAGERIA

 

Helsinkiin. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

 

Monipuolisessa työnkuvassa sinulla on tulosvastuu tärkeästä kiinteistösalkusta pääkaupunkiseudulla. Vastaat pääosin varasto- ja tuotantokiinteistöjen vuokraustoiminnasta, esittelet tiloja potentiaalisille vuokralaisille sekä huolehdit vuokrasopimusneuvotteluista ja sopimusten laatimisesta. Lisäksi vastaat kokonaisvaltaisesti kiinteistöjen hallinnosta, kunnossapidosta ja rakennuttamisesta. Johdat edellä mainittuja asioita toimivaa ja kokenutta yhteistyökumppaniverkostoa hyödyntäen.

 

Merkittävä osa työtäsi on pitkäjänteinen yhteistyö olemassa olevien asiakkaiden kanssa. Tehtäviisi kuuluvat myös budjetointi ja raportointi, sekä toiminnan kehittämiseen osallistuminen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja kokenut työyhteisö, jonka kanssa teet sujuvaa yhteistyötä.

 

Etsimme asset managerin tehtävään kokenutta henkilöä, jolla on vankkaa taustaa vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Työssä menestyminen edellyttää kokemusta toimitilakiinteistöjen talousmatematiikasta, sopimusjuridiikasta, vuokraustoiminnasta ja ylläpidosta sekä erinomaista kykyä asiakasyhteistyöhön. Arvostamme myyntihenkisyyttä, hyviä neuvottelutaitoja, paineensietokykyä sekä oma-aloitteista tapaa toimia. Osaamiskenttäsi painopiste on kaupallisella puolella, mutta toivomme myös, että sinulla on hyvä käsitys kiinteistöihin liittyvistä teknisistä asioista. Kommunikoit sujuvasti ja tulet toimeen myös englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisesti.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän kasvavassa ja nuorekkaassa yrityksessä sekä ammatillisia kasvumahdollisuuksia tulevaisuudessa.

 

Jätä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.8.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Suvi Ikola, p. 046 8750107, arkisin klo 10-16 välisenä aikana. Voit kysyä lisätietoja myös sähköpostilla: suvi.ikola@adecco.fi

 

AB Sagax on kiinteistösijoitusyhtiö, joka investoi kaupallisiin kiinteistöihin erityisesti varasto- ja pienteollisuussektoreilla. Sagax omisti 30. kesäkuuta 2019 toimitiloja 2,931,000 neliömetriä jakautuen 527 kiinteistöön. Sagax on noteerattu Nasdaq Tukholmassa, Large Cap-listalla.

 

AB Sagax is a property company investing in commercial properties, primarily in the warehouse and light industrial segment. Sagax´s property holdings at June 30, 2019 amounted to 2,931,000 square meters, distributed over 527 properties. AB Sagax (publ) is listed on the Nasdaq Stockholm, Large Cap.

 

www.sagax.fi