(Poistunut julkaisusta)

Asset Manager, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

AB Sagax on kiinteistösijoitusyhtiö, joka investoi kaupallisiin kiinteistöihin erityisesti varasto- ja pienteollisuussektoreilla. Sagax omisti 31. joulukuuta 2018 toimitiloja 2 850 000 neliömetriä jakautuen 512 kiinteistöön. Sagax on noteerattu Nasdaq Tukholmassa, Large Cap-listalla.


AB Sagax is a property company investing in commercial properties, primarily in the warehouse and light industrial segment. Sagax´s property holdings at December 31, 2018 amounted to 2,850,000 square meters, distributed over 512 properties. AB Sagax (publ) is listed on the Nasdaq Stockholm, Large Cap.


www.sagax.fi


www.sagaxtilat.fi


Haluatko mukaan menestyvään ja kasvavaan yritykseen? Innostutko itsenäisestä tehtävästä tiiviisti yhteistyötä tekevässä tiimissä, jossa sinulla on mahdollisuus edistää toimintoja laadukkaasti?


Haemme asiakkaamme Sagax Finland Asset Management Oy:n toimeksiannosta osaavaa ja dynaamista


ASSET MANAGERIA


Helsinkiin. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian heti kun tehtävään soveltuva henkilö on valittu.


Etsimme tehtävään oma-aloitteista, ulospäinsuuntautunutta ja vuorovaikutustaitoista henkilöä. Työssä menestyminen edellyttää myyntihenkisyyttä, hyviä neuvottelutaitoja sekä kokemusta toimitilakiinteistöjen arvon kehittämisestä, vuokraustoiminnasta, sopimusjuridiikasta ja ylläpidosta. Osaamiskenttäsi painopiste on kaupallisella puolella; kiinteistöihin liittyvistä teknisten asioiden ymmärryksestä on etua, mutta teknisiin seikkoihin on saatavilla vankkaa tukea.


Arvostamme lisäksi hyviä yhteistyötaitoja ja tehokasta toimintatapaa. Toimit luontevasti asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa, ja kommunikoit sujuvasti tarvittaessa englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.


Monipuolisessa työnkuvassa sinulla on tulosvastuu nimetyistä kiinteistöistä, joissa on sekä toimisto- ja liiketilaa että tuotanto- ja varastotiloja. Kiinteistöt sijaitsevat pääosin Helsingin alueella. Pääpaino tehtävässä on kiinteistöjen vuokraustoiminnan hoitamisessa; esittelet tiloja potentiaalisille uusille vuokralaisille sekä huolehdit vuokrasopimusneuvotteluista ja sopimusten laatimisesta. Lisäksi hoidat aktiivisesti ja pitkäjänteisesti olemassa olevia asiakkuuksia. Vastaat kokonaisvaltaisesti kiinteistöjen hallinnosta; kunnossapitoasioissa tukenasi on tarvittaessa tekninen asiantuntija.


Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän kasvavassa ja nuorekkaassa yrityksessä. Tukenasi on Helsingissä toimiva ammattitaitoinen ja kokenut tiimi sekä sinulle nimetty kollega, joka varmistaa, että saat hyvän alun uudessa tehtävässäsi. Tiivis yhteistyö ja positiivinen ilmapiiri antaa hyvät edellytykset ammatilliselle menestykselle.


Jätäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.3.2019 mennessä Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Anne Alarousu, p. 040 706 5513.