Assembler welder
Valmet

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2021

Oletko kehityshenkinen ja ammattiylpeyttä tunteva hitsaaja? Liity tiimiin!

Etsimme Varusteluhitsaajaa Valmet Technologies Oy:n Tampereen tehtaalle. Toimimme osana Valmetin Sellu & Energia -liiketoimintalinjaa, ja valmistamme paineenalaisia osia esim. sooda- ja voimakattiloihin. Lahdesjärven tehtaallamme työskentelee 100 kattilavalmistuksen ammattilaista maailmanlaajuisten projektitoimitusten parissa.

Työsi koostuu pääasiallisesti sooda- ja voimakattiloiden paineenalaisien osien hitsaus- ja asennustöistä noudattaen painelaitedirektiiviä ja ASME-koodia. Työssäsi noudatat  hitsausohjeita ja piirustuksia. Hitsaus- ja asennustyön lisäksi raportoit hitsaustapahtumat hitsausjärjestelmään. Työskentelysi on pääosin vuorotyötä.

Edellytykset

Sinulla on aikaisempaa kokemusta paineenalaisesta hitsauksesta sekä sooda- ja voimakattilakomponenttien hitsauksesta ja asennuksesta.  Osaat lukea ja tulkita hitsausohjeita sekä piirustuksia itsenäisesti. Huolellisuus ja omatoimisuus työtehtävissä on sinulle luontevaa. 

Tehtävässä tulee hallita käsihitsaus ainakin seuraavilla menetelmillä hiiliteräksille ja ruostumattomille teräksille: Tig ja Mig/Mag pienahitsaus. Edellytyksenä on myös pätevyydet näihin hitsauksiin.

Tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa ja vaativissa tehtävissä kansainvälisessä työympäristössä ja saat mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Valmistuspäällikkö, Tero Kotimäki, p. 050-550 4500. Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 9.8.2021.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.   


Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.
Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers

valmet slogan
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot