Assembler / Mekatroniikka kokoonpanoon
Valmet

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Oletko etsimämme laatuorientoitunut tiimipelaaja? Etsimme nyt vahvistusta valmistamiemme tuotteiden kokoonpanoon ja testaukseen.

 

Valmistamme Tampereen lentokentänkadun toimipisteessämme Quality Measurement -scannereita, Paper Quality visions –tuotteita sekä Profilointilaitteita.

 

Tulet toimimaan Valmet IQ -laadunohjausjärjestelmän tuotteiden kokoonpanossa osana reilu kymmenenhenkistä asentajatiimiä. Työtehtäviisi kuuluu valmistamiemme tuotteiden mekaaniseen sekä sähköiseen kokoonpanoon ja testaukseen liittyvät tehtävät, sisältäen osakokoonpanoa ja raamin valmistusta sekä näiden testausta. Työtä tehdään arkipäivisin toimistotyöaikoina, johon sisältyy myös liukuva työaika.

 

Odotuksemme sinulle

 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokemuksen tai ammatillisen koulutuksen kautta kartuettua ymmärrystä laitteiden kokoonpanosta ja testauksesta. Sinulla tulisi olla:

  • Soveltuva ammatillinen koulutus (sähkö tai mekaniikka)

  • Sähkö- ja mekaniikkapiirustusten lukutaito

  • Aikaisempi kokemus kokoonpanosta ja testauksesta

  • Oma-aloitteinen ote työntekoon

  • Valmius työskennellä niin tiimissä kuin itsenäisestikin

  • Huolellisuutta, tarkkuutta ja laatuajattelua

  • Ymmärrys asiakaspalvelun  merkityksestä

  • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi, niin kirjallisesti kuin suullisestikin

 

Tarjoamme sinulle


Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia kokoonpanoon ja testaukseen liittyviä tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinun on mahdollisuus oppia ja kehittyä osana ammattitaitoista tiimiä. Osana globaalia työyhteistöämme työskentelet innovatiivisten ja innokkaiden huippuammattilaisten rinnalla. Tiimimme odottaa jo innolla uutta jäsentä!

 

Lisätietoja
 

Mikäli kiinnostuit ja haluaisit kuulla tehtävästä lisää, voit olla yhteydessä Juhani Alanteeseen (Manager, Manufacturing) puhelimitse +358 503104201 tai sähköpostitse juhani.alanne@valmet.com.

 

Odotamme jo hakemustasi, joten lähetäthän sen mahdollisimman pian CV:si ja palkatoiveesi kera alla olevan linkin kautta, kuitenkin viimeistään 27.1.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Liity osaavaan tiimiimme tekemään yhdessä tuloksia uusimman automaatiotekniikan parissa!

 

Kun kaikki toimii yhteen
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

valmet slogan
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot