(Poistunut julkaisusta)

ASIANTUNTIJOITA, KÄYTTÖÖNOTON KÄYTTÄJÄTUKEEN
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää asiakas- ja potilastietojärjestelmää?

Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon, kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä – Apotti on oikea paikka sinulle! Teemme apottilaisina muutosta, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.

Toimipaikkamme on keskeisellä sijainnilla Helsingin Vallilassa.

Etsimme joukkomme vahvistukseksi
KÄYTTÖÖNOTON KÄYTTÄJÄTUKEA
määräaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimme käyttöönoton käyttäjätukihenkilöitä noin 4-6 kuukauden työsuhteisiin kevään 2019 Vantaan perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon käyttöönottoa tukemaan. Työsuhde alkaa niin pian kuin mahdollista.

Työskentelet osana kymmenien käyttäjätukihenkilöiden tiimiä ja teet yhteistyötä monien muiden apottilaisten huippuammattilaisten kanssa. Käyttäjätuen tiimi muodostuu eri sosiaali- ja terveydenhuollon ammattiryhmistä esim. sosiaalityöntekijät, lääkärit, sairaanhoitajat, sihteerit, esimiehet, erityistyöntekijät. Käyttäjätukihenkilöt tukevat Apotti-järjestelmän käyttäjiä käyttöönoton aikana ja sen jälkeen sekä etäyhteyksien kautta, että paikan päällä sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköissä Vantaalla.

Käyttäjätuki toimii Apotti organisaatiossa läheisessä yhteistyössä käyttöönottotiimin ja koulutustiimin kanssa. Käyttäjätuessa sinulla on oivallinen tilaisuus tutustua ensimmäisten mukana uuteen järjestelmään. Tule kasvattamaan omaa kompetenssiasi.

Saat perehdytysjakson aikana kattavan koulutuksen Apotti -järjestelmään ja käyttäjätukena toimimiseen.

Toivomme sinulta:

 • Työkokemus terveyden- tai sosiaalihuollon ammattilaisena
 • Hyvät kommunikointitaidot
 • Hyvät tietokoneen käytön perustaidot
 • Olet ulospäin suuntautunut ja innostunut
 • Olet ratkaisuhakuinen ja asioita edistävä
 • Olet joustava ja valmis työskentelemään nopeasti muuttuvissa tilanteissa

Työtehtävien hoitaminen vaatii käyttöönottovaiheessa työskentelyä iltaisin ja viikonloppuisin.

Toimimme yhdessä tuloksentekijöinä – tuomme käyttöön parhaat käytännöt ja reagoimme nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Ethän siis hätkähdä tapahtumarikkaasta arjesta ja nopeatempoisesta rytmistä!

Tarjoamme sinulle:

 • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
 • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
 • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
 • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
 • Työn, jolla on merkitys yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään

Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tyytyväiset ihmiset – kannustamme henkilöstömme ammatillista kehittymistä ja ylläpidämme intoa ja luovuutta. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä joustavassa työympäristössämme.

Haemme käyttäjätukea seuraaville osaamisalueille:

 • ENNALTAEHKÄISEVÄN TERVEYDENHUOLLON JA PERUSTERVEYDENHUOLLON AVOVASTAANOTOT: Etsimme tukihenkilöitä, joilla on työkokemusta ennaltaehkäisevän terveydenhuollon ja/tai perusterveydenhuollon avovastaanotoilta hoitajan tai erityistyöntekijän roolissa.
 • KOTISAIRAALA: Etsimme tukihenkilöitä, joilla on työkokemusta kotisairaalassa hoitajan roolissa.
 • SOSIAALIHUOLTO: Etsimme tukihenkilöitä, joilla on työkokemusta sosiaalihuollon eri osa-alueilta, esimerkiksi: lastensuojelu, lapsiperheiden palvelut perheneuvola ja kotipalvelu, työikäisten palvelut, maahanmuuttajapalvelut, iäkkäiden asiakasohjaus, koulun sosiaalityö, sosiaalinen luototus, sosiaali- ja kriisipäivystys, täydentävä toimeentulotuki. Iäkkäiden ympärivuorokautiset asumispalvelut ja päivätoiminta, työikäisten ympärivuorokautiset asumispalvelut, ympärivuorokautiset lastensuojelulaitokset ja perhekuntoutus
 • KOTIHOITO: Etsimme tukihenkilöitä, joilla on työkokemusta kotihoidosta hoitajan roolissa.

Haasta itsesi ja hae mukaan vauhdikkaaseen joukkoomme!

Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian, jos koet, että muutoksessa oleva toimiala ja dynaaminen toimintaympäristö ovat sinua varten. Hakuaika on auki 24.2.2019 saakka, mutta aloitamme haastattelut ja valinnat keväällä alkaviin työsuhteisiin heti kun saamme hakemuksia. Täytämme paikkoja heti sopivien osaajien löydyttyä!

Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi