(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntijoita ja osaajia tilintarkastukseen Grant Thorntonille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019
Miltä kuulostaa mahdollisuus työskennellä monipuolisten asiakkuuksien parissa osana avointa ja lämminhenkistä työyhteisöä, jossa yksilöä arvostetaan, työn ja vapaa-ajan suhteesta pidetään huolta sekä missä kollegat tukevat toisiaan? Hyvältä, eikö niin! Etsimme nyt vahvistusta Grant Thorntonin Helsingin toimistolle tilintarkastuksen tehtäviin. Tarjolla vastuullinen ja monipuolinen tilintarkastustyö organisaatiossa, jossa keskiössä on erinomainen asiakaskokemus ja jokaisen työntekijän hyvinvointi. Grant Thorntonilla työpanoksellasi on merkitystä - joka päivä.
KUVAUS
Associate / Senior Associate roolissa Grant Thorntonilla pääset tekemään tilintarkastuksen monipuolisia tehtäviä eri toimialan ja kokoluokan asiakkuuksien parissa. Työskentelet läheisesti muiden tilintarkastajien kanssa, mutta pääset tekemään itsenäisesti vastuullisia tehtäviä ja kehittämään osaamistasi entisestään.
Työkuvasi rakentuu kokemuksestasi riippuen ja pääset monipuoliseen työhön niin pienten, kuin suurempienkin asiakkuuksien parissa.

Tarjoamme


* Monipuoliset tilintarkastuksen tehtävät erilaisten asiakkuuksien parissa
* Kokeneen ja asiantuntevan tiimin
* Matalan hierarkian ja joustavan organisaation, jonka keskiössä on erinomainen asiakas- ja työntekijäkokemus
* Mahdollisuuden vaikuttaa omaan urapolkuusi Grant Thorntonilla


Grant Thorntonin työnantajalupauksia ovat We are better together, I am inspired to make a difference, I am free to be authentic ja My growth is continuous. Nämä näkyvät Grant Thorntonilla hyvinä kehitys- ja koulutusmahdollisuuksia, diversiteettinä, monipuolisina työtehtävinä, saumattomana yhteishenkenä sekä mahdollisuutena vaikuttaa ja kehittyä urallasi.
TYÖNKUVA

* Tilintarkastustehtävät monipuolisten asiakkuuksien parissa
* Toimit eri toimialoilla toimivien kotimaisten ja kansainvälisten yhtiöiden tilintarkastuksen parissa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta (Kauppakorkeakoulu / AMK)
* Kokemus tilintarkastuksen tehtävistä
* MS Office -ohjelmat hallussa, erityisesti Excel
* Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Työntekijänä olet:


* Itseohjautuva ja positiivinen
* Ratkaisukeskeinen
* Tarkka
* Erinomainen tiimipelaaja


Mikäli sinulta sujuu ruotsin kieli sujuvasti, niin se lasketaan sinulle eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva työsopimus
* Sijainti: Munkkiniemi, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Grant Thorntonin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

MUUTA TIETOA
Asiakkaamme Grant Thornton on yksi maailman johtavista tilintarkastus-, vero-, yritysjärjestely- ja muita asiantuntijapalveluita tarjoavista yrityksistä. Tällä hetkellä Grant Thornton toimii 135 maassa ja heillä on yli 53 000 työntekijää. Suomessa heillä on noin 80 asiantuntijaa, jotka työskentelevät Helsingin, Tampereen, Turun sekä Porin toimipisteissä.

Grant Thorntonilla pääset näkemään laajoja kokonaisuuksia irrallisten tehtävänantojen sijaan ja saat vastuuta ja kehittymismahdollisuuksia ensimmäisestä päivästä lähtien. Työilmapiiri on rento ja kokeneemmilta kollegoilta voi kysyä aina mielipidettä. Lisää Grant Thorntonista ja heidän uramahdollisuuksistaan voit lukea heidän kotisivuilta.