(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntijoita (arkkitehti, kehittäjä, tietokanta)
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Haemme Helsinkiin, Tampereelle ja Jyväskylään eri rooleihin

Asiantuntijoita rakentamaan asiakkaillemme yhä parempia ja laadukkaampia palveluita.

Asiantuntijamme kehittävät palveluitamme ketterissä scrum-tiimeissä ja moderneilla työkaluilla DevOps-kulttuurin hengessä. Projekteissamme työskennellään monipuolisissa toteutustehtävissä esimerkiksi turvasektorin asiakkaiden tarpeisiin soveltuvien ominaisuuksien, erilaisten asiointipalveluiden ja IoT-ratkaisujen parissa. Projekteissamme työskentelee muun muassa arkkitehtejä, tietokanta-asiantuntijoita ja ohjelmistokehittäjiä (fullstack, front-end, back-end). 

Arkkitehtirooleissa toimivat asiantuntijamme toimivat projektien keskiössä ja osallistuvat osana ketterää scrum-tiimiä niin ratkaisujen suunnitteluun ja esittämiseen eri sidosryhmille kuin tiimin aktiiviseen ohjaukseen ja myös konkreettiseen työhön. Heillä on erinomainen ongelmanratkaisukyky ja halu toimia tiiviissä yhteistyössä asiakkaan ja muiden projektin parissa toimivien tahojen kanssa. 

Kehittäjämme suunnittelevat ja toteuttavat scrum-tiimeissä mielenkiintoisia uusia ominaisuuksia palveluihimme ja osallistuvat mahdollisesti myös tuotekehitystehtäviin. Heillä on kyky ja halu ratkaista kompleksisiakin kokonaisuuksia laadukkaasti toimiviksi toteutuksiksi yhteistyössä tiimin asiantuntijoiden ja asiakkaan kanssa. Kehittäjät voivat toimia projekteissa eri rooleissa osaamisen kehittyessä ja urakierron kautta ja työskennellä esimerkiksi Lead developer -roolissa.

Tietokanta-asiantuntijamme työskentelevät muun muassa sovelluspalvelinympäristöjen parissa toteutustöiden lisäksi palvelupyyntöjen ratkaisutehtävissä ja mahdollisissa pienkehitystöissä. 

Mitä sinä haluat tehdä? Kerro meille, mikä olisi sinun unelmaroolisi digialaisena ja millaisissa tehtävissä haluat päästä loistamaan.

Arvostamme asiantuntijahakijoissamme näitä ominaisuuksia:

  • Suhtaudut intohimoisesti DevOps-kulttuuriin ja teknologioihin sekä haluat oppia jatkuvasti uutta ja kehittyä urallasi
  • Sinulla on kyky oma-aloitteiseen itsenäiseen työskentelyyn ja yhtä lailla hyvät yhteistyötaidot osana tiimiä toimimiseen täydentäen tiimiä omalla osaamisellasi ja persoonallasi
  • Sinulla on rohkeutta ilmaista mielipiteesi sekä uskallusta kysyä ja kyseenalaistaa

Arvostamme myös kokemusta Java-ohjelmointikielestä ja sen yleisimmistä frameworkeista. Front-end kehitystä teemme moderneilla Javascript-kirjastoilla ja arvostamme esimerkiksi Angular-, ReactJS- ja Vue.js -osaamisia. Usein relaatiotietokantojen päälle tehtävien toteutusten vuoksi tietokantojen ja SQL-kielen osaamisesta on tehtävissä hyötyä

Meille tärkeintä on kuitenkin energinen ote ja asenne – ja se on meille Can Do -asennetta ja hyväntuulista tekemisen meininkiä.

Valittavan henkilön tulee olla Suomen kansalainen ja hänelle tullaan teettämään asiakkaan toimesta perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys. Edellytämme myös sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Miksi Digia?

Olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö ja voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Digiarkesi sujuu projektitiimien ja alaisistaan aidosti innostuneiden esimiesten tuella. Haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota reippaasti yhteyttä. Helsingissä kysymyksiin vastaavat Tiia Leskinen p.0400270475 tai Ilja Kovanen p. 0405504003, Jyväskylässä Anssi Ylönen p. +358503843771 ja Tampereella Jarno Teivas p. +358505724491. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) digia.com.

Hakuaika päättyy 30.9.2019. Älä kuitenkaan suotta odota viimeiseen hakupäivään, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana.