(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntijapäällikkö
OP Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle OP Helsinkiin vakituiseen tehtävään asiantuntijapäällikköä tukemaan liiketoiminnan kasvua. 

Asiantuntijapäällikkö

Asiantuntijapäällikkönä tehtäväsi on tukea OP Helsingin johtoryhmää ja liiketoimintaa monipuolisissa riskienhallintaan liittyvissä tehtävissä erityisesti compliance- ja operatiivisten riskien osalta sekä koordinoida yhteistyötä sisäisten yhteistyökumppaneiden kanssa sääntelyn, viranomaisvaateiden sekä ohjeistuksen noudattamiseen liittyvissä kysymyksissä. 

Asiantuntijapäällikkönä koordinoit raportointia johtoryhmälle, tuet esimiehiä valvonnan toteuttamisessa ja kehität aktiivisesti toimintatapoja ja huolehdit riittävästä osaamisesta ja sitä tukevan tarvittavan koulutuksen järjestämisestä riskienhallintaan ja erityisesti complianceen liittyvissä asioissa.

Tehtävässä menestymisen eväät 

Sinulla on laaja-alaista vähittäispankkitoiminnan osaamista sekä kokemusta riskienhallintaan ja sääntelyyn liittyvistä tehtävistä finanssitoimialalla. Kaupallinen tai juridinen koulutus tukee hyvin tehtävässä menestymistä.

Omaat itseohjautuvan toimintaotteen, erinomaisen organisointitaidon ja kyvyn viedä sovitut toimenpiteet käytäntöön saakka. Osaat vaikuttaa vahvojen vuorovaikutustaitojen kautta matriisiorganisaatiossa ja sinulta löytyy kykyä rakentaa yhteistyöverkostoa. Toimit myös määrätietoisesti eri vaatimusten ristituulessa, sinulta löytyy siis yhteistyökyvyn lisäksi hyvää paineensietokykyä. Olet etsimämme henkilö, jos kykenet ratkaisukeskeiseen ajatteluun ja katseesi on ohjattu vahvasti tulevaisuuteen.

Mitä tarjoamme

Finanssiala muuttuu rytinällä ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. OP Helsingissä pääset aidosti rakentamaan tulevaisuuden modernia osuustoiminnallista pankkia ja kehittämään toimintaa. Tulet työskentelemään alamme halutuimman työnantajan palveluksessa. Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit ja vastuullisen roolin, jossa pääset kasvamaan urallasi osana alan parhaimpia huippuosaajia.

Tästä eteenpäin

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Liiketoiminta-alueen johtaja Päivi Jääskeläinen kertoo sinulle tehtävästä mielellään lisää ke 7.3. klo 10-11, pe 9.3. klo 12.30 – 13.30 ja ma 12.3. klo 14.15 – 15.15 puh. 010 255 6501 tai sähköpostitse paivi.jaaskelainen@op.fi.

Voit hakea tehtävään perjantaihin 23.3.2018 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi OPn Uramahdollisuudet -sivuston kautta.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.