(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntijamyyjiä Uudenmaan alueelle (Haku päättynyt)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Hei sinä!

Haluatko myyntityön missä oikeasti voit tienata! Haemme vastuuntuntoista ja menestyksenhaluista asiantuntijamyyjää toimimaan osana asiakkaamme uudenmaan kuluttajamyyntitiimiä.

Työn sisältö:

- Katto ja hormi kuntotarkistus ja korjaustarjouksia taloyhtiöille sekä yksityishenkilöille

- Asiakashankinta: tapahtumajärjestelyt, kylmäsoitot ja suoramainosten jakaminen   ”laputus”, sähköpostin ja sosiaalisen median kautta tulevat yhteydenotot.             Buukkaus ammattilaiset ovat tarvittaessa käytössäsi asiakastapaamisten sopimista   varten.

- Liikkuvan työnkuvan vuoksi tarvitset oman auton.

Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista tuotteista, tulet saamaan hyvän perehdytyksen alalle, sekä koko organisaation tuen työllesi.   

Asiakkaamme on Suomen johtava katto- ja hormipinnoituksia toteuttava yritys.  Jos olet myyntityöstä kiinnostunut tai jo myyntityön parissa työskennellyt tavoitteellinen henkilö ja haluat osaamisesi mukaisen palkan, olet etsimämme henkilö.

Täytä hakemus oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä jasmin.ekroos@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.