(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntijamyyjiä (Haku päättynyt)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Haemme vastuuntuntoista ja menestyksenhaluista asiantuntijamyyjää toimimaan osana asiakkaamme Lahden alueen kuluttajamyyntitiimiä.

Asiakastapaamiset sovitaan puolestasi.

Asiakkaamme on Suomen johtava katto- ja hormipinnoituksia toteuttava yritys.  Jos olet myyntityöstä kiinnostunut tai jo myyntityön parissa työskennellyt tavoitteellinen henkilö ja haluat osaamisesi mukaisen palkan, olet etsimämme henkilö.

Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista tuotteista, tulet saamaan hyvän perehdytyksen alalle, sekä koko organisaation tuen työllesi. 

Liikkuvan työnkuvan vuoksi tarvitset oman auton.

Täytä hakemus joko oheisen linkin kautta, tai sähköpostilla jasmin.ekroos@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.