(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntijamyyjä
Medialuotsi

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2018

Onko Sinulla palava halu kehittyä digitaalisen yritysmyynnin ammattilaiseksi vai haluatko päivittää työsi parempipalkkaiseen ja nykyaikaisempaan myyntitehtävään?

Yrityksemme tunnetaan kaupungin avokätisempänä palkanmaksajana takuupalkan ja myyntiprovisioiden suhteen. Yritysmyyjien keskiansiot ovat yli 3650 €/ kk  ja parhaimmat yritysmyyjämme ansaitsevat yli 6000 euroa / kk - marraskuu palkkadata 2018).

Medialuotsi on kasvava digitaaliseen markkinointiin erikoistunut toimisto Suomessa. Työllistämme n. 100 henkilöä Helsingin, Hämeenlinnan, Tampereen ja Turun myyntikonttoreilla.

Palvelemme jo yli 3500 yritysasiakasta ja teemme yhteistyötä kansainvälisesti tunnettujen laatubrändien, (kuten esim. Google, Facebook, Instagram, YouTube) kanssa.

Panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin ja ansiotuloihin, jotta työilmapiiri ja työolosuhteet ovat parhaat mahdolliset. Palkitsemme henkilöstöä myös ulkomaanmatkoilla, palkallisilla vapailla, lyhennetyllä työviikolla ja vaihtuvilla myyntikilpailupalkinnoilla. Nappaa Sinäkin oma palkintosi!

Tule työkaveriksi menestyvään ja rentoon joukkoomme, jonka inspiroiva työilmapiiri ja ylivertaiset tuotteet palkitsevat sinutkin myynnin ammattilaisen ansiotuloilla.

Tällä hetkellä etsimme sanavalmiita asiantuntijamyyjiä yritysmyyntiin!

Tarjoamme sinulle turvallisen ja pysyvän kuukausipalkan, jonka avulla voit kehittyä kohti suurempia ansiotuloja avokätisten myyntiprovisioiden ja bonusten ansiosta.

Työnkuva:

Tarjoat yritysasiakkaille puhelimitse digitaalisia markkinointiratkaisuja Suomen tunnetuimmilla verkkosivustoilla. Tuoteportfolioosi kuuluvat Google hakusanamarkkinointi (google.fi), Google Display-mainonta, Remarketing sekä sosiaalisen median markkinointiratkaisut, kuten Facebook, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Myyntisalkkuusi kuuluvat myös kotisivut, verkkokaupat, GDPR- ja Chat-pikaviestiratkaisut sekä artikkelipohjainen natiivimainonta.

Tarjontamme on ainutlaatuinen, joka varmistaa myyntimenestymisesi hyvien ansiotulojen kera. Työ alkaa tammikuussa.

Voit olla hakemamme henkilö, jos

  • Olet sosiaalinen, sanavalmis, oppimishaluinen ja ahkera saavuttaaksesi hyvät ansiotulot.
  • Sitoudut yrityksen antamiin tavoitteisiin ja pidät antamasi lupaukset.
  • Osaat asettaa sanasi oikein ja luontaisilla vuorovaikutustaidoillasi sekä positiivisella asenteellasi sinulla on kyky kommunikoida luontevasti asiakkaiden kanssa.
  • Ja myyntihenkisyytesi vie neuvotteluprosessin lopulliseen ostopäätökseen yritysasiakkaiden kanssa.

Emme edellytä hakijalta aikaisempaa myyntikokemusta, mutta katsomme sen eduksesi. Koulutamme valitut henkilöt tulevaan työtehtävään. Ammattitaitoiset myyntikouluttajamme ovat aina tukenasi kohti myyntimenestymistäsi!

Meille tärkeätä on luoda henkilöstöllemme viihtyisä ja kannustava ilmapiiri. Myyjät ovat yrityksemme voimavara ja sen olemme huomioineet kuukausipalkassa, myyntiprovisioissa ja bonuksissa. 

Tarjoamme työntekijöillemme ylivertaiset tuotteet, kulttuuri- ja liikuntasetelit, ilmaisen kuntosaliedun ja mukavan työilmapiirin rehtien ja kannustavien työkavereiden kanssa sekä toimitilat kaupungin keskeisillä sijainneilla.

Voit tutustua myyntitehtävään myös kotisivuillamme olevan linkin kautta.
www.medialuotsi.fi/tule-toihin/yritysmyyja

Katso myös hauska rekrytointivideomme!
https://youtu.be/_XifkrzRVS8

Lähetä hakemuksesi halumaasi myyntikonttoriin viimeistään 22.01.2019 mennessä:

Helsinki:

info@medialuotsi.fi

Hämeenlinna:

rekry@medialuotsi.fi

Tampere:

hakemus@medialuotsi.fi

Turku:

rekrytointi@medialuotsi.fi

Luotsilaisten sanoin:

"Parasta Medialuotsilla on mahtava yhteishenki, mukavat työkaverit sekä esimiehet ja ennen kaikkea kannustava palkkarakenne. Yritykset ovat myös todella kiinnostuneita digitaalisista markkinointikanavista. Tämä tekee työstä mielenkiintoista ja palkitsevaa. On kiva työskennellä tunnettujen brändien kanssa. Medialuotsi on paras paikka, jossa olen tähän asti ollut"

"Medialuotsilta voittamani etelän matkan ansiosta akut tuli ladattua
 täyteen auringon paisteella". Kannustavat palkinnot kruunaavat työnkuvan".

"Voit olla aina oma itsesi, eikä tarvitse leikkiä jotain muuta kuin olet. Kaikkia mielipiteitä arvostetaan ja antama palaute viedään myös eteenpäin. Työilmapiiri on yksi parhaimmista".