(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntijamyyjä
Netello Systems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Haemme yhdessä Netello Systems Oy:n kanssa sosiaalisesti älykästä, määrätietoista, loogiseen ajatteluun kykenevää henkilöä, joka haluaa kehittyä B2B-myynnin ammattilaiseksi verkkoliiketoiminnan alalla.

Emme etsi valmiita supermyyjiä. Tiettyä koulutusta ja kokemusta tärkeämpää ovat luonne, oikea asenne ja halu kehittyä. Työssä on mahdollisuus edetä vaiheittain ja ansaita erittäin hyvin. Palkkausmalli on pohja + provisio + bonukset.

Toivomme sinun kehittyvän vaiheittain taitavaksi asiantuntijamyyjäksi. Etenemisaikataulu riippuu siitä, kuinka nopeasti omaksut oppimasi uudet taidot ja olet valmis siirtymään seuraavaan vaiheeseen.

Tukenasi on tiivis, asiantunteva yhteisömme, esimiehesi ja nimetty työparisi, jonka kanssa teet läheistä yhteistyötä. Sinun tulee kyetä itsenäiseen työhön, mutta on erittäin tärkeää pystyä toimimaan myös osana tiimiä.

Toimipaikkamme sijaitsee Turussa, mutta myös etätyö onnistuu koulutusvaiheen jälkeen. Työ tulee myöhemmissä vaiheissa edellyttämään matkustamista Suomessa normaalin työajan puitteissa.

Netello on yksityinen, vakavarainen yritys ja yli 18 vuoden kokemuksella alansa johtavia yrityksiä Suomessa.

Tervetuloa – Netellossa odotetaan jo innolla uuden työkaverin tapaamista!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si yhtenä suomenkielisenä PDF-tiedostona osoitteeseen rekrytointi@helsinkisalesacademy.fi 26.6.2018 mennessä. Otsikoithan hakemuksesi Netello/asiantuntijamyyjä.