Asiantuntijamyyjä Uudellemaalle
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Asiantuntijamyyjä Uudellemaalle

 

Etsimme nyt raudanlujaa asiantuntijamyyjää Uudellemaalle.

Oletko sinä tavoitehakuinen myynnin ammattilainen, joka kykenee suunnitelmalliseen ja asiakaslähtöiseen myyntityöhön? Haemme nyt sisustusrakennusalalla toimivalle asiakkaallemme myyjää, joka tulee työskentelemään yrittäjänä tai yrittäjämäisesti kannustavan palkkausmallin mukaan. Sinulla voi olla jo oma yritys tai toiminimi, tai voit työskennellä kevytyrittäjänä laskutuspalvelun kautta, esimerkiksi sujuvasti Eezy Kevytyrittäjillä.

Myyntityötä tehdään aktiivisesti puhelimen ja viestivälineiden parissa ja työ on liikkuvaa edellyttäen asiakas- sekä kohdekäyntejä erityisesti Länsi-Uudenmaan alueella. Toimeksiantajan toimipiste sijaitsee Vantaalla. Asiakkaat koostuvat yksityishenkilöistä sekä yhteistyökumppaneista.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta tuloksekkaasta myyntityöstä, sekä arvostamme taloteknistä ymmärrystä esimerkiksi rakennusalan kenttämyynnin puitteissa. Sinulle on luonteenomaista pitkäjänteinen asiakassuhteiden luominen ja olet varmasti lahjakas ihmisten tarpeiden tulkitsija sekä taitava keskustelutilanteiden hallitsija. Vaikka nautit ihmisten kohtaamisista myyntitilanteissa, motivoidut kuitenkin itsenäisestä, vastuullisesta sekä yrittäjämäisestä työnkuvastasi. Työotettasi leimaa ratkaisuhakuinen toiminta ja osaat rohkeasti tarjota asiakkaillesi päätöksiä.

Kiinnostuitko – laitathan tietojasi tulemaan! Tämä työ ei ole aina pelkkää riemukulkua, mutta tarjoaa myös isoja onnistumisia. Toimeksiantaja on tunnettu ja tuote on hyvä, provisiopalkkaus tarjoaa menestyksen myötä kannustavan ansiomahdollisuuden.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Hakuprosessi toteutetaan Eezy Henkilöstöpalveluiden toimesta ja lisätietoja tehtävästä antaa Viljo Julkunen, puh. 050 389 8747. Tehtävään valituksi tullut henkilö sopii työskentelyn käytännön järjestelystä yhdessä toimeksiantajayrityksen kanssa.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1384425
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa