(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntijamyyjä, Oy G.W.Berg & Co Ab
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019
Oy G.W. Berg & Co Ab etsii riveihinsä laboratoriolaitemyyjää vastaamaan pääkaupunkiseudun sekä Itä- Suomen myyntialueesta. Tehtävässä vastaat omista asiakkuuksista ja käyt asiakaskäynneillä. Tuotevalikoima käsittää fysikaalis-kemiallisia laiteratkaisuja, joten tehtävä edellyttää riittävää kemian alan korkeakoulutusta (AMK tai YO). Lisäksi usean vuoden kokemus teollisuuden laboratoriosta katsotaan eduksi. Jos olet halukas oppimaan uutta ja olet kiinnostunut kemianalasta, tämä voi olla paikkasi. Haethan paikkaa heti, sillä täytämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä.
KUVAUS
Tehtäväsi on huolehtia oman alueesi asiakkaista tarjoamalla uusimpia ratkaisuja, jotka liittyvät teollisuuden laboratorioiden analytiikkaan, laitteisiin ja palveluihin. Asiakkaiden menestyksekäs hoitaminen vaatii tiivistä yhteydenpitoa yhteistyöhenkilöiden kanssa. Sinulla on jo valmiit asiakkuudet tässä työtehtävässä, joten uusiasiakashankinta ei ole välttämätöntä. Tässä työssä saavutat onnistumisia, mikäli olet tiedonhaluinen, analyyttinen ja ratkaisukeskeinen etkä pelkää haasteita. Pystyt havainnoimaan sekä keskittymään olennaiseen ja viemään asioita dynaamisesti päätökseen. Sinulla on halu oppia jatkuvasti uusia asioita ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Et pelkää heittäytyä uusiin haasteisiin ja osaat kuunnella asiakasta. Kommunikoit suullisesti ja kirjallisesti sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme


* Autoedun
* Asiantuntevan tiimin
* Koulutuksen työtehtävääsi

TYÖNKUVA

* Oman myyntialueesi asiakkuuksista vastaaminen
* Asiakkaille teollisuuden laboratorioiden analytiikkaan, laitteisiin ja palveluihin liittyvien uusimpien ratkaisuiden tarjoaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Kemianalan korkeakoulutus
* Kiinnostusta alaa kohtaan
* Kokemusta laboratoriossa työskentelyssä
* Ajokortti
* Sujuva suomen ja englanninkielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan kandidaatin löydyttyä
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Mäkituvantie 7, 01510 Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Oy G.W. Berg & Co Ab puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Oy G.W.Berg & Co Ab on jo vuodesta 1926 toiminut perheyritys. GWB tunnetaan laadukkaiden laboratorio-, tuotanto- ja prosessimittauslaitteiden toimittajana. Meillä työskentelee yhteensä 45 alan huippuosaajaa usealla eri paikkakunnalla. GWB:n liikevaihto on noin 13 miljoona euroa. Haluamme omalla toiminnallamme ja toimittamillamme ratkaisuilla tehostaa ja parantaa asiakkaidemme tuloksentekoa. Omaamme alan parhaan osaamisen ja haluamme olla asiakkaillemme halutuin yhteistyökumppani.
Oy G.W. Berg & Co Ab