(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntijamyyjä digimarkkinointiin
Medialuotsi

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2019

Yrityksemme kasvaa hurjaa vauhtia, jonka takia etsimme uusia huippumyyjiä Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun. Meillä on tilaa sinullekin, joka haluat kehittyä digitaalisen markkinoinnin asiantuntijamyyjäksi.

Asiantuntijamyyjät toimivat yhteistyössä yrityspäättäjien kanssa ja auttavat heitä kasvamaan digitaalisten markkinointikampanjoiden avulla. Myytävät tuotteet ovat sinulle entuudestaan tuttuja, lähes kaikkihan käyttävät Googlea tiedon etsimiseen tai löytävät kiinnostavan tuotteen Facebook-, Instagram-, YouTube-mainosten kautta.

Tulevassa tehtävässä toimit media-asiantuntijan roolissa: otat yritysasiakkaiden tarpeet selville, konsultoit päättäviä henkilöitä oikean markkinointimixin valinnasta, vastaat itsenäisesti koko myyntiprosessista, kasvatat omaa asiakaskantaasi ja kehityt täysveriseksi media-ammattilaiseksi.

Jos omaat aikaisempaa kokemusta digimarkkinoinnista, katsomme sen eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä. Kokeneet myyntikouluttajamme perehdyttävät sinut kokonaisvaltaisesti digimarkkinointiin ja myynnin saloihin.

Tehtäväkuvasi muodostuu yrityskontakteista, joita hoidat puhelimitse ja sähköpostilla sekä tarvittaessa kasvotusten yrityspäättäjien kanssa. Käyt asiakkaidesi kanssa lävitse myös toteutuneiden markkinointikampanjoiden tuloksia, sovitte uusista jatkosopimuksista sekä markkinointikanavien ja -budjetin kasvattamisesta.

Toivomme, että

 • Olet kunnianhimoinen, myyntihenkinen ja ahkera saavuttaaksesi tavoitteesi
 • Omaat aiempaa kokemusta yritysmyynnistä
 • Osaat asettaa sanasi oikein ja sinulla on luontaiset neuvottelutaidot
 • Johdat itseäsi ja osaat ottaa vastuun tekemisistäsi
 • Olet positiivinen ja kannustat myös kollegoitasi
 • Osaat analysoida asiakasta, omaa myyntipuhetta ja neuvottelun kulkua
 • Olet kiinnostunut yritysmyynnistä, digimarkkinoinnista ja asiantuntijaroolista
 • Persoonasi soveltuu myyntityöhön

Tarjoamme vastaavasti:

 • Kaupungin kannustavimman palkkausmallin, jossa ei ole palkkakattoa!
 • Pysyvän kuukausipalkan ja avokätiset provisiot ja bonukset
 • Media-ammattilaisen ansiotulot
 • Ainutlaatuisen tuoteportfolion, jolle markkinoilla riittää kysyntää
 • Laadukas alkukoulutus ja jatkuva ammatillinen perehdyttäminen
 • Ammattitaitoiset ja rennot myynnin vetäjät
 • Avoin, kommunikoiva ja viihtyisä työyhteisö, jossa jokainen saa olla oma itsensä
 • Hyvät työsuhde-edut
 • Modernit toimitilat keskeisillä sijainneilla

Medialuotsi tunnetaan rehtinä palkanmaksajana. Asiantuntijamyyjien keskiansiot ovat yli 4660 €/ kk yli vuoden työssäolon jälkeen ja huippumyyjämme ansaitsevat huomattavasti enemmän.

Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä, ilmaisella kuntosaliedulla, palkallisilla vapailla, lyhennetyllä työviikolla ja vaihtuvilla myyntikilpailupalkinnoilla sekä ulkomaan matkoilla.

Olemme toteuttaneen asiakkaille kymmeniä tuhansia onnistuneita markkinointikampanjoita ja teemme yhteistyötä useiden kymmenien kotimaisten ja ulkomaisten markkinointikanavien kanssa. Medialuotsi on yksi suurimmista digitaaliseen markkinointiin keskittyvistä toimistoista Suomessa. Liikevaihtomme ylittää 10 miljoonan rajapyykin kuluvalla tilikaudella.

Lähetä hakemus ja tule keskustelemaan, mikä on sinun markkina-arvosi.

Voit tutustua kaikkiin myytäviin tuotteisiin kotisivujemme kautta.
www.medialuotsi.fi

Lähetä työpaikkahakemus haluamaasi myyntikonttoriin 11.09.2019 mennessä:

Helsinki:

info@medialuotsi.fi

Tampere:

hakemus@medialuotsi.fi

Turku:

rekrytointi@medialuotsi.fi 

Luotsilaisten sanoin:

"Parasta Medialuotsilla on mahtava yhteishenki, mukavat työkaverit sekä esimiehet ja ennen kaikkea kannustava palkkarakenne. Yritykset ovat myös todella kiinnostuneita digitaalisista markkinointikanavista. Tämä tekee työstä mielenkiintoista ja palkitsevaa. On kiva työskennellä tunnettujen brändien kanssa. Medialuotsi on paras paikka, jossa olen tähän asti ollut".

"Medialuotsilta voittamani etelän matkan ansiosta akut tuli ladattua
 täyteen auringon paisteella". Kannustavat palkinnot kruunaavat työnkuvan".

"Voit olla aina oma itsesi, eikä tarvitse leikkiä jotain muuta kuin olet. Kaikkia mielipiteitä arvostetaan ja antama palaute viedään myös eteenpäin. Työilmapiiri on yksi parhaimmista”.