(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntijalääkäri
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä.


Haemme pohjoiseen vakuutuspiiriin kahta työterveyshuollon erikoislääkäriä ja yhtä kuntoutukseen perehtynyttä erikoislääkäriä vakinaisiin työsuhteisiin.


Asiantuntijalääkärit toimivat lääketieteellisinä asiantuntijoina terveysperusteisissa etuusasioissa. Työskentelypaikka on Oulu tai Rovaniemi. Työtä voi tehdä myös etänä. Tehtäviisi voi kuulua sidosryhmäyhteistyö terveydenhuollon eri toimijoiden kanssa.


Saattaisit olla sopiva henkilö tehtävään, jos tunnistat itsesi näistä:


-    Sinulla on Suomessa hyväksytty erikoislääkärin tutkinto. Haemme erityisesti työterveyshuollon erikoislääkäreitä sekä vahvan kuntoutusosaamisen osaavaa erikoislääkäriä
-    Sinua kiinnostaa työkyvyn arviointi, ammatillinen ja lääkinnällinen kuntoutus sekä vakuutuslääketieteellinen pyrkimys oikeudenmukaisuuden edistämiseen.
-    Työskentelytapasi on tuloksellinen
-    Olet joustava ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
Hyvä kliininen työkokemus ja laaja-alainen kokemus terveydenhuollon työtehtävistä katsotaan eduksi.


Me tarjoamme sinulle:


-      mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn aktiivisessa työyhteisössä
-    terveydenhuollon ja sosiaaliturvan näköalapaikan
-    monipuolisen perehdytyksen työhön
-    tukea kokeneilta kollegoilta
-    ison talon edut


Viikkotyöaika on työterveyshuollon erikoislääkärillä vähintään 8 tuntia viikossa. Kuntoutusosaajalta toivomme mahdollisuutta vähintään 20 tunnin viikkotyöaikaan. Voimme tarvittaessa neuvotella myös muusta viikkotyöajasta. Täyttä työaikaa tekevän asiantuntijalääkärin viikkotyöaika on 30 h/vko.


Asiantuntijalääkärillä on halutessaan mahdollisuus hakeutua vakuutuslääketieteen erityispätevyys –koulutukseen.


Kiinnostuitko?


Hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 26.3.2020. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi. 


Kelassa toteutetaan turvallisuusselvityslain mukaisia turvallisuusselvityksiä.


Lisätietoja antaa ylilääkäri Jyrki Riihijärvi, puh. 050 559 2399 ke 4.3. klo 12-15, ma 9.3. klo 12-15, ma 16.3. klo 12-15 ja ma 23.3. klo 12-15. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@kela.fi.