(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntijalääkäri
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä.

Haemme eteläiseen vakuutuspiirin asiantuntijalääkäreitä vakinaiseen työsuhteeseen. Asiantuntijalääkärit toimivat lääketieteellisinä asiantuntijoina terveysperusteisissa etuusasioissa. Työskentelypaikka on Helsinki tai jokin Kelan eteläisen vakuutuspiirin alueella sijaitseva toimipaikka. Työtä voi myös tehdä etänä. Sinua kiinnostaa työkyvyn arviointi, aktiivinen ammatillinen kuntoutus ja vakuutuslääketieteellinen pyrkimys oikeudenmukaisuuden edistämiseen. Tehtäviisi voi kuulua sidosryhmäyhteistyö terveydenhuollon eri toimijoiden kanssa.

Saattaisit olla sopiva henkilö tehtävään, jos tunnistat itsesi näistä:

-    Sinulla on Suomessa hyväksytty erikoislääkärin tutkinto. Haemme erityisesti psykiatrian sekä ortopedian ja traumatologian erikoislääkäreitä. 
-    Työskentelytapasi on tuloksellinen.
-    Olet joustava ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. 

Hyvä kliininen työkokemus ja laaja-alainen kokemus terveydenhuollon työtehtävistä katsotaan eduksi.

Me tarjoamme sinulle:

-    mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn aktiivisessa työyhteisössä
-    terveydenhuollon ja sosiaaliturvan näköalapaikan
-    monipuolisen perehdytyksen työhön
-    tukea kokeneilta kollegoilta. 

Viikkotyöaika on 20 tuntia viikossa tai muu erikseen sovittava viikkotuntimäärä.

Kelassa toteutetaan turvallisuusselvityslain mukaisia turvallisuusselvityksiä.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 8.3.2020. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi. 

Lisätietoja antaa ylilääkäri Marjo Parkkila-Harju,etunimi.sukunimi@kela.fi tai puh. 050 408 3074. Yhteydenotot puhelimitse 17.2. klo 9-10, 24.2. klo 15-16, 28.2. klo 9-10 ja 3.3. klo 8-9.