(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntijalääkäri
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Haemme asiantuntijalääkäriä

Asiantuntijalääkäritiimissämme työskentelee 11 eri lääketieteen alojen osaajaa. Työhömme kuuluu vakuutuslääketieteellisten ratkaisuehdotusten valmistelu liittyen työkyvyttömyyseläkkeisiin ja ammatilliseen kuntoutukseen yhteistyössä kuntoutus- ja ratkaisuasiantuntijoiden kanssa. Lisäksi työhön sisältyy yhteistyötä asiakasorganisaatioiden sekä Varman sisäisten sidosryhmien kanssa työkyvyttömyys- ja kuntoutusasioihin liittyen.

Etsimme tiimiimme täydennykseksi Sinua, jolla on

  • työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyys
  • perehtyneisyyttä työeläkejärjestelmään, ammatilliseen kuntoutukseen ja työkyvyttömyyseläkkeisiin
  • kiinnostusta työkykyjohtamiseen ja työkyvyttömyysriskien hallintaan
  • yhteistyökykyä ja kiinnostusta eri alan ammattilaisten ja sidosryhmien kanssa toimimiseen.

Tehtävä on osa-aikainen, viikkotyöaika ja sen sijoittaminen on neuvoteltavissa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Varmalaiset ovat työstään ja osaamisestaan ylpeitä asiantuntijoita. Arvostamme työkavereitamme, hyvää johtamista sekä mahdollisuutta tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Vastuullisuus näkyy arjessamme mm. modernista työkulttuurista sekä varmalaisten työkyvystä, kehittymisestä, yhdenvertaisesta kohtelusta huolehtimisena. Meillä on viihtyisät toimitilat merellisessä ympäristössä Helsingin Salmisaaressa ja vapaus tehdä työtämme siellä, missä se on tehokkainta. Lue täältä lisää Varmasta työnantajana.

Lisätietoja

Lisätietoa tehtävästä antaa 18.11. klo 10-12 ja 22.11. klo 10-12, ylilääkäri Jan Schugk p. 040 594 1448

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 30.11.2019.